Hullarit

maanantai 25. toukokuuta 2015

Kuka kuuluu siihen porukkaan, joka odottaa Stockmannin hulluja päiviä ja hullaantuu niistä ihan täysin? Täällä olisi yksi!

Olen kolmesti käynyt hullareilla ja jokaisella kerralla löytänyt juuri mieluisia ostoksia! Tällä kertaa mun budjetti meni ainakin tuplasti, ellei triplasti yli. Tarkoituksena oli alunperin ostaa VAIN hylly ja 2 kiloa lihaa, mutta toisaalta kaikki tulee enemmän kuin tarpeen. Varsinki kengät!

String pocket- hylly odottaa edelleen sitä, että joku kävisi sen asentamassa mulle seinään. Värinä valkoinen-vaalea puu ja tavoitteena on saada se seinään ennen juhannusta! Riku himoitsi pitkän aikaa mutteripannua, joten kolmen kupin pannuhan se oli ostettava. Itse en vahvasta kahvista välitä, mutta aina silloin tällöin täällä kotona tuoksuu hyvä kahvi! Casan morttelilla on tämän asunnon kaikki suolat ja mausteet myllätty, joten se on ollut käytössä enemmän kuin paljon.


Villeroy & Boch -neliöt lautaset ostin Stockmannin lahjakortilla ja olen ollut tuohon kokoon erittäin tyytyväinen. Lautasille mahtuu paaaaljon ruokaa, joten koolla sitä ei ole pilattu. Ainoa miinus on se, että niiden tiskaaminen on astetta haastavampaa meidän pyöreässä altaassa, mutta onneksi nuita on vain neljä ja lautasia ei käytetä joka päivä. Lahjakortin lopulla ostin tähän huusholliin uuden imurin! Edellinen ei oikien toiminut ja oli todella äänekäs. En montaa minuttia miettinyt, kun näin hyvän tarjouksen kodinkoneosastolla. (Verrattuna niihin 600e pussittomiin... Huhhu, on siinä hintaa imurille..)

Lenkkarit oli kyllä ihan huippu ostos. Adidakset ovat niin kevyet, sopivan kapeat ja vielä ihanan räikeän väriset. Onneksi nykyään on muotia kävellä lenkkareiden kanssa, joten ihan huoletta nämä voi kaupungille laittaa jalkaan. Kun jalkaan laittaa vielä kunnolliset sukat niin kävely on entistäkin helpompaa, joten urheilusukat on mun suosiossa :)

P.s: Olettekos muistaneet kurkata 365 Days-blogin puolelle? Siellä on mm. kauniista Milkasta kuvia ja Rikun huikeita mersukuvia! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti