Ohi on!!

lauantai 30. toukokuuta 2015

Nyt se on varma: mulla alko kesäloma! Loman alku näyttää oikein lupaavalta, kun ensimmäisenä urakkana aloin pyykkejä pesemään ja nyt vasta havahduin siihen, kuinka asunto on joutunut sotkun kohteeksi. Seuraavat 10 viikkoa makoilen kotona X-asennossa, enkä tee yhtikäs mitään! Ei vais, todellisuudessa mulla on kaikkea mukavaa tekemistä ja eikös yleensä lomalla olla kaikista kiireisimpiä. Ennen valitin töiden kiireestä, joten nyt ei ole tekosyytä sille, miksen huomenna viettäis siivouspäivää! ;)

Toinen suuri suunnitelma on hankkiutua eroon silmäpusseista. Siihen on olemassa kuulemma paljon erilaisia keinoja ja itse ajatteli noudattaa seuraavaa kaavaa: Nuku, liiku ja syö hyvin! Siinä sivussa voisin alkaa taas kirjoittelemaan mun ajatuksia ahkerammin ylös ja samalla poltella muutaman kilon rasvaa pois. 


Meikä tyttö on päässyt Freddyjen käyttäjäpiiriin ja nämä on kyllä aivan ihastutavan tuntoiset jalassa. Monen monta eri mielipidettä herättävät housut päätyi mulle monen kuukauden harkinnan jälkeen. Käyttökokemuksia ei ole kertynyt kuin muutaman kerran verran, joten siitä kestävyydestä en vielä osaa sanoa mitään, mutta uskon näiden kestävän hyvin, koska en ottanut liian pientä kokoa. Peppuhousut tunnetusti peppua korostaa ja sen nämä kyllä osaa tehdä.. Luulen ja toivon, että syksyllä nämä istuu vielä paremmin, kun treenaan vähän enemmän. Jos nämä osottautuu hyviksi niin seuraavaksi haluan kokeilla Dromen housuja, joissa on hinta alhasempi ja puuttuu saumat takaa :)

Paidan ostin Tallinnan New Yorkerista ja samalla vein mun peplum neityyden. Aikaisemmin kaikki ovat näyttäneet ihan kamalilta ja nyt nappasin ilman sovittamatta tämän pitsisen mukaan. Onneksi nappasin, sillä tää on niiiiiiin ihana! Nyt harmittaa, kun en enemmän näitä ostanut eri värisinä.

Mutta tänään jatkan päivää valmistujaisiin, Ylexpoppiin ja siitä suoraan työpaikan päättäjäisiin! Pitäkää ihanaa päivää ja onnittelut kaikille valmistuneille ja ylioppilaille! :)

2 kommenttia:

  1. Mä oon niin kade lomasta :) Oma häämöttää jossain vuoden 2016 puolella :D Mutta hei, nyt nautit kunnolla lomasta ;)

    VastaaPoista
  2. Ei kannate olla kade :) Nautitaan todellakin! Vähän jo kauhistuttaa, miten sitä sitten palaa töihin, mutta ihan ansaitusti nyt vain otan rennosti. :)

    VastaaPoista