Suklainen ruoka mikrossa

perjantai 15. toukokuuta 2015

Ole pitkästä aikaa innostunut tekemään itselleni kunnon välipaloja ja pitkästä aikaa myös bongailemaan hyviä reseptejä! Perus banaanilätty innostaa edelleen, mutta kiireessä hoksasin, että sen voisi tehdä myös mikrossa!

Helatorstaina päätin lähteä salille ja ennen sitä oli saatava kevyt aamupala. The good morning -blogista pongattu suklaakakku mikrossa osottautui tähän hätään ihan parhaimmaksi valinnaksi! Luulen, että lisäämällä hiilaria tuosta sais vielä täyttävämmän aamupalan ja variaatioita on varmasti tuhansia! :)


Itse murskasin banaanin haarukalla, sekotin kaikki ainekset keskenään (lisäsin itse myös kaakaonibsejä!) ja mikroastia mikroon! 2-4min mikrossa ja valmista! Lisukkeena käytin Bonnen mangososetta ja mustikoita. NAM! Helppo, nopea ja terveellinen ruoka, joka antaa energiaa päivään! Jopa niin hyvää, että tänä aamuna tein samaa uudelleen! Rikun versio ilman mustikoita näytti vähän tylsemmältä, mutta eipä se sanonut mitään pahaa ;)

P.s Tänään suuntaan junalla kohti Helsinkiä ja huomenna kohti Tallinnaa!! Oon vikon istunut nokka kiinni tietokoneessa muokkaillen hääkuvia, (vielä olis 500kuvaa käymättä läpi..) joten miniloma ilman tietokonetta voi alkaa!! :)

3 kommenttia: