"Maailman paras" -titteli

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Kuten tiedätte jo, Riku täytti vuosia tuossa kesäkuun alussa. Mulla itsellä on syntymäpäivä elokuun alussa ja päätin hankkia itselleni "Maailman paras tyttöystävä" -tittelin. 

Kaikki lähti siitä, kun katselin ulos. Tylsää, harmaata ja ankeaa, tämmöinen se kesä nyt on? Hyi. Sitten sain idean, että teen joku ison yllätyksen! Selaisin monta iltaa nettiä, mietin mahdollisia kohteita, budjetteja.. Monta kertaa kiroilin, hypin ja hehkuin ilosta. Monta päivää osasin olla hiljaa, kunnes tuli Rikun syttärit. Tallinna, Saksa, Italia.. Kaikkia lentoja vertailin, mutta aina päädyin tähän alkuperäiseen suunnitelmaan.

Kaikki meni siinä vaiheessa pieleen, kun kiukkuiltiin monta päivää. Me harvoin tapellaan, mutta herkkyys oli tuolloin todella lähellä. Pamautin sitten illalla Rikulle, että pakkaa laukkus ja odota heinäkuuhun, niin pääset reissuun. Olin varannut meille OnniBusin menon ilman paluuta Helsinkiin 6.7. Riku ehdotti, miksei lähdetä autolla eurooppaan, mutta sitten keksittiin se yhtäkkiä yhdessä:

Me lähdetään Torre del Mariin 21.7-11.8!!

Juhannuspäivänä sitten varattiin liput todella edulliseen hintaan yöllä neljän aikoihin. Pelottavinta on se, että lennetään porukalla Luleåsta Malagaan, mutta elämäni ensimmäisen kerran tulen yksin takaisin suomeen.. Mutta nyt ei ole sen aika panikoida! :D

Vaikka tuolloin on suomessa jo lämmin niin Espanjassa on takuuvarmasti AINA lämmin! Voin toki paljastaa, ettei tuo titteli mulle ihan täysin kuulu! Me lähetään reissuun Rikun hyvän ystävän kanssa, jonka ansiosta päästään asumaan paikalliseen asuntoon! Ei kiertelyä, ei hostelleja vaan ihan oma asunto, jossa saadaan levittäytyä ihan rauhassa ilman pelkoa tavaroiden katoamisesta! Vaikka kuulostaa tylsäta olla paikallaan kolmen viikon ajan niin mielummin sen makoilee Espanjassa kuin kotona tekemättä yhtään mitään! Vietän myös ensimmäistä kertaa omia synttäreitä muualla kuin kotona! Reissussa on kuitenkin parasta se, että yöllä on pimeää, eli tervetuloa kunnon yöunet!

Torre del Marista on 36km matka Malagaan, Fuengirolaan 70km ja Almeriaan 173km! Hirvesti haluttais käydä Madridissa tai Barcelonassa, mutta sen näkee sitten :)

Mielelläni vaihdan nuo hyttyset juoksemiseen rannalla ja treenivaatteet lähtee ehdottomasti mukaan! En ajatellut laiskotella, vaikka lomalla olen. Siellä ei tosin tarvitse sääskiä vihata.. Terveisin kehosta löyty 58 sääsken pistosta juhannuksen jälkeen...

6 kommenttia:

 1. Oijoi, kyllä sää ansaitset sen tittelin! Mieki halluuuun!

  VastaaPoista
 2. Ihan loistava suunnitelma ja varmasti mahtava reissu :) Täällä todellakin on varmasti lämmin ja heinäkuussa saa hikoilla! Muakin houkuttaisi jossain vaiheessa Madrid tai Barcelona, vaikka on täälläkin nähtävää. Eli ehkä meidän tiet kohtaa, jos suunnilleen tänne päin liikutte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahh tervetuloa lämpö ♡ Kolmas kiinnostava olis Ibiza ja sulla olis sinne aikas lyhyt matka laivalla :D Kolmessa viikossa kyllä ehtis käydä jossain, mutta sen näkee sitten siellä. Ja eiköhän ne kohtaa! :)

   Poista
  2. Joo tuosta läheltä menee lautta kolmessa tunnissa Ibizalle ja se kuuluu varmasti kesän suunnitelmiin :D

   Poista
  3. Voi ei mieki haluan käydä ibizalla! :D

   Poista