Mökkielämää juhannuksena

maanantai 22. kesäkuuta 2015

En ole tainnut koskaan aikaisemmin puhua meidän mökistä sen kummemmin. Mökki on mulle todella rakas ja paikka rentoutumiseen, jossa on ihana olla pois kaupungin hälinästä. Vaikka täältä on kaupunkiin n.10km niin silti olo on ihanan rauhallinen ja täällä vois käyttää sanontaa: "sielu lepää".

Jo kuvista voi päätellä, että tämä ei ole mikään ihan pieni mökki ulkohuussilla ja sähköttömällä menolla. (Toki täältä löytyy huussi jos joku sitä kovasti kaipailee. Ja ötököitä löytyy ihan riesaksi asti.. :D) Täällä asuu kesäisin vähintään se seitsemän ihmistä ja ruokapöytään mahuu 12 henkilöä yhtä aikaa. On sisä- ja ulkosauna, joten täällä voi olla myös talvella. Mun sisko on asunut täällä muutama vuosi sitten, joten kun tulee käymään vanhempien luona vierailulla niin helposti voi tänne mökille asettua, ettei tarvitse vanhempien luona nukkua kuin sillit purkissa. Perinteisesti me pidetään kesällä täällä paljon juhlia esim. viime kesänä pikkuveljen ripijuhlat, kaikkien sisarusten syntymäpäivät ja muutama vuosi sitten oli mun valmistujaiset. Pihalle rakennetaan uutta rakennusta, joten vilinää ei puutu. Täällä voi myös veneillä merellä, kalastaa, soutaa vaikka kaupunkiin asti, uida, pitää koiria vapaana ja siksi Dana täällä viihtyykin erityisen hyvin.

Nyt koputan puuta, mutta ainakaan edellisinä vuosina täällä ei ole ollut punkkeja!!


Viime viikolla juhlittiin juhannusta sekä omalla, että isommalla kaveripoppoolla. Täällä "lapissa" kun aurinko ei laske kuin tunnin ajaksi niin kyllähän sitä tulee väkisten valvottua pitkään. Huonoista lupauksista huolimatta saatiin kokea aurinkoinen ja lämmin sää, joten ulkona tuli viihdyttyä paljon!

Täällä "meilläpäin" suuri porukka kokoontu jo kuudetta kertaa samaan paikkaan juhlistaan juhannusta. Muutaman kerran ollaan oltu ulkomailla jussina, mutta muuten ollaan kyllä oltu aina mukana! Lämmin sauna, palju ja hyvä seura takaa onnistuneen fiiliksen. Vaikka aamulla väsytti ja mun riisikakut nauratti kaikkia niin päivällä mökillä odotti muurikkaletut ja nuotiossa tehtyä pannukahvia. Eipäs sitä muuta elämältä kaipaa.

8 kommenttia:

 1. Wau mitä kuvia! Aivan ihanan näkönen mökki kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän jussimaisemat on kyllä upeat ja mökki kiittää kommentista! :)

   Poista
 2. Mahtava "mökki"<3 huippua,että teillä on tuollainen :) ja nää kuvat on niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos! :) Tätä rempataan siihen tyyliin, jos vanhemmat tänne muuttais joku päivä pysyvästi :)

   Poista
 3. Ihanan näköstä, oispa ihana päästä taas käymäään tuolla :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavia fiiliskuvia! Pakko päästä mökille! :)

  VastaaPoista