Buenos diaz!

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Hola ja terkut Espanjan lämmöstä! Ilmatieteenlaitoksen mukaan täällä on just nyt +37c ja ihana pieni tuulenvire auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. Lento suju ihan hyvin, vaikka lento oli myöhässä puolisen tuntia ukkosten vuoksi. Matkattiin yöllä tänne Torre del Mariin n.30min matka Malagasta rannikkoa pitkin pohjoiseen. Meidän asunto on ihana omalla isolla parvekkella ja uima-altaalla.

Kolme päivää ollaan kuljettu eri paikoissa ja meidän iloksi täällä alkoi paikallinen kyläjuhla Feria. Päivisin huvipuistoalue on kuin aavekaupunki, joka herää eloon kirkkailla valoilla ja iloisilla ihmisillä. Satuttiin avajaiskulkuetta katselemaan ja eksyttiin muutamaan hurjaan laitteeseen... Virhe, koska viikinkilaivassa vapaana oleminen oli kaikkea muuta kuin nautinnollista. Turvallisuus huvipuistossa on vähän erilaista kuin Suomessa, mutta tulipahan huudettua ensimmäistä kertaa ikinä! :D


Vakituisesti Torre del Marissa asuu n. 15 suomalaista (Fuengirolassa n.6000 EDIT// 25000 vakituisesti ja n.50-60000 suomalaista turistiaikana.. Eli pikkusen enemmän ku muistin... :D ) joten ei ole muita ulkomaalaisia tullut vastaan, tai jos on niin he asuvat täällä. Kumppanimme (nimetään vaikka Herra Jii) asui täällä viime kesänä 3kk, joten onneksi meillä on mukana yksi Espanjan taitaja, koska täällä ei puhuta Englantia yhtään. Täällä on monella kesämökki ja näin kesäaikana moni Espanjalainen sisämaasta matkustaa tänne rentoutumaan.

Täällä saa kyllä hikoilla ja pientä rusketusta on havaittavissa. Vielä ollaan kolme valkoista lakanaa täällä, mutta eiköhän pian punainen hehku muutu rusketukseksi. Nyt kun geelikynnet on käyty laittamassa niin seuraavaksi odottelen aikaa ripsipidennyksille ja hierojalle. Kyllä elämä on ihanan edullista täällä! Ja ruoka hmm....

Kyllä täällä kelpaa kolme viikkoa olla ja ensi viikolla saadaan netti omalle kämpälle niin on enemmän aikaa laittaa kuvia :)

4 kommenttia:

 1. Oikein hyvältä kuulostaa. Pitäkää hauskaa ja nauttikaa :)

  VastaaPoista
 2. Juuri tuollaisissa paikoissa on mahtava käydä, missä ei ole sitä muutamaa tuhatta muuta suomalaista samaan aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän silloin näkee paremmin sitä oikeaa elämää maassa kun maassa :) tänään sattumalta törmättiin suomalaisiin, mutta kun käytiin fuegirolassa nii siellä niitä tuli kyllä vastaan aika reippaasti ja kauppiaiden käytös on ihan eri täällä Torressa kuin muualla. Ei ole kertaakaan kaupiteltu mitään toisin ku Fuengirolassa. :)

   Poista