Liebster award -haaste

perjantai 17. heinäkuuta 2015

Sain Liebster Award -haasteen, jonka tarkoituksena on saada näkyvyyttä alle 1000 lukijan blogeille. Haasteen antaja keksii 11 kysymystä ja haastaa mukaan 11 muuta bloggaajaa, joista jokainen taas keksii 11 kysymystä ja haastaa jälleen 11 bloggaajaa jne. Tässäpä siis kysymykset, jotka Sparkle oli haastanut vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

1. Mikä on unelma-ammattisi? Heti ensimmäisenä tällainen paha kysymys, koska en osa tähän vastata! Pitkään olen haaveillut toimintaterapeutin ammatista, mutta juuri nyt olen vähän hukassa siitä, mitä oikeasti haluan lähteä opiskelemaan. Ainakin vuosi mulla on aikaa miettiä ennen seuravaa yhteishakua ja seuraava vuosi vielä aikaa miettiä, haluanko oikeasti mennä kouluun. Ihmisläheinen työ on kuiten se mun juttu ja jollain tavalla haluaisin hyödyntää viittomakielen oppimista siinä.

2. Mitä odotat eniten tulevalta kesältä? Mulla on koko kesä aikaa vain itselleni!! Tavoitteena on syödä ja treenata kotikonnuilla ja makoilla seuraavat kolme viikkoa Espanjan lämmössä. Eli mahdollisimman rentoa meininkiä ja rentoutumista! Tavoitteena päästä eroon tummista silmänalusista! :)

3. Nimeä kolme suosikkiblogiasi. Suosituimmista ehdottomasti Linda Manuella, Minifitness, Inhimillinen turhamaisuus... Muodin puolella lue  Mungolife, Kenzas ja Alexa Dagmaria eniten. Heillä kuiten tykkään eniten hyvälaatuisista kuvista!

4. Mikä on suosikkikirjasi?  Aika paha tääki, tykkään lukea nii paljon.  Viimeksi luin Carrien päiväkirjaa ja nyt menossa toinen osa. Ehkä Paahde on kirjana ollut todella hyvä ja lukihäiriön vuoksi nuorisokirjat on helppolukuisia mulle. Hei joo Twilightit on kyllä parhaita ja varsinki eka, eli sanon sen.. Siitä voi jo päätellä mun romantiikan hamuisuuden! :)

5. Mihin paikkaan haluaisit matkustaa seuraavaksi ja miksi? Kroatia!! Sen läheinen sijainti ja kauniit maisemat on houkutellut jo useamman vuoden. Myös Japani kiinnostaa enemmän kuin paljon, joten sinne suunnataan kyllä jossain vaiheessa mahdollisimman pian.

6. Mitä harrastuksia sinulla on? Kuntosali, olipa yllätys.. Ja valokuvaus.

7. Oletko enemmän bilehile vai kotihiiri? Kotihiiri. Oon surkea bilhile. Yhdessä testissäkin luki: "Olet se ärsyttävä juomakaveri, joka muutaman siiderin jälkeen lähtee kotiin nukkumaan ja aamulla ylipirteänä lenkkeilemään..." Niin totta, vaikka musta tuntuu, että touko-heinäkuun aikana olen käynyt ulkona ihan liikaa :))

8. Millainen toivot elämäsi olevan 10 vuoden kuluttua? Sillon olisin 34v, naimisissa ja yksi lapsi. Olisin matkustanut paljon ja rakentanut unelmien talon!

9. Mikä on suosikkieläimesi? Koira.

10. Onko sinulla idolia? Ihailen kovaa itsehillintää ja itsekuria. Sellaisia ihmisiä, joilla on hyvä ja terveellinen itseluottamus. Eevi Teittinen on yksi idoli isolla iillä.

11. Mikä on mielestäsi paras elokuva ja tv-sarja? Öyh.. Parhaita elokuvia on paljon. Rakastan elokuvia. Yksi parhaista trilogioista on Batman ja ohjaaja Christopher Nolanin tekemät leffat on yleensä hyviä. Tv-sarja on ykkösenä Vampyyripäiväkirjat.


Mun kysymykset:
1. Mikä asia on kaunista?
2. Teetkö mielummin ruokaa vai leivot?
3. Lempivärisi?
4. Lempi vuodenaikasi?
5. Milloin tunnet itsesi erityisen ihanaksi?
6. Kuinka syvällinen ihminen olet?
7. Oletko aamu- vai iltaihminen, miksi?
8. Luetko mielummin blogia, jossa on A)kauniita kuvia vai B)puhelimella otettuja kuvia? Miksi?
9. Oudoin ruokailutottumuksesi?
10. Tavara, mitä ilman et voi elää?
11. Kerro kolme asiaa, jota on sun Things to do before I die- listalla.

Miksi, oi miksi.. Muttakun kiinnostaa! Mie en ihan 11 haasta, mutta Ienmi ja Feeniks haastettu. Haastan myös kaikki kiinnostuneet tekemään tämän! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti