Cueva de Nerja

maanantai 3. elokuuta 2015

Apua, mihin tämä aika menee? Me ollaan niin paljon liikenteessä ja koetaan, nähdään ja välillä vähän rentoudutaan niin huolella, ettei koneelle ole oikeasti jaksanut istua kuvien siirtämistä enempää. Nyt meillä on vähän "liiankin rento" päivä tarkoittaen aamu kahdeksalta nukahtamista ja viiden jälkeen nousua, ettei tänään oikeastaan huvittanut muu kuin napata tämä kone syliin ja olla vain hiljaa. Täällä kämpillä tämä on harvinaista herkkua, mutta jo huomiseksi on paljon lisää tekemistä ja viimeinen viikko vierähtää käyntiin mun osalta. 

Ihana loma takana ja vielä paljon edessä, joten otan siitä kaiken irti! :)

Ekalla viikolla (kuudentena päivänä...) tehtiin ensimmäinen reissu Torre del Marin ulkopuolelle ja matkustettiin bussilla Nerjaan. Nerjassa kohteena tippukiviluolat ja se oli ehdottomasti kokemuksen arvoinen reissu! Luolat on sinäänsä uusi löytö (1959-luvulla) ja netin mukaan sieltä voi löytyä paikkoja tulevaisuudessa vielä lisää!


Kuvat ei oikein pääse oikeuksiin, koska kuvissa ei näe sitä, kuinka suuria kivet on tai kuinka syvälle luola ulottuu. Ja kuinka pimeää siellä olikaan, joten kuvaaminen oli todella haasteellista ilman jalustaa.


Luolien jälkeen lähdettiin pikaiselle visiitille Nerjan keskustaan. Kaupungissa oli paljon enemmän vilinää kuin Torressa ja peräti ihmiset puhui englantia. Pelkästään tämän muutaman tunnin aikana totesin Nerjan olevan todella kaunis paikka ja ihastuin siihen ihan valtavan paljon. 

Mun harmiksi sain jonkun asteisen vatsataudin tuolla ja illalla bussimatka oli kaikkea muuta kuin mukava kokemus. Onneksi olo meni ohi unella ja aamulla pystyin syömään taas normaalisti. Epäilen itse, että juomalasin likaisuus aiheutti huonon olon, mutta koskaan ei tiedä.

Käytiin Nerjassa vielä myöhemmin uudelleen autolla, mutta siitä kokemuksesta on tulossa kirjoittelua myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti