Kolme yötä...

lauantai 8. elokuuta 2015

Hellou! Toka vika kokonainen päivä on lähtenyt käyntiin auringossa ja mulla alkaa pikkuhiljaa tulemaan vähän haikea olo. Täällä on niin paljon ihania uusia ihmisiä, joita mulla tulee todella ikävä. 

Mie olen niin sataatuhatta kokemusta rikkaampi. Tämä vapaana oleminen ja elämästä täysillä nauttiminen sopii mulle niin täysin ja en varmaan suostu enään lähtemään lyhyelle lomalle. Kolme viikkoa on todettu jo niin monta kertaa MINIMI ajaksi ulkomailla, että täällä kerkeää nähdä ja kokea mahdollisimman paljon. En pidä juoksemisesta joka paikkaan vaan on ihana tulla ja mennä juuri silloin kun siltä tuntuu. Olisin valmis muuttamaan ulkomaille vaikka heti.

Vaikka olen kova valvomaan öisin ja nukkumaan aamulla pidempään niin kyllä Espanjalaiset nuoret on ihan hulluja mun ja Rikun silmissä. Me ollaan tutustuttu aivan ihanaan Mariaan ja hänen ystäviin täällä ja heidän arki menee suunnilleen näin: Herää joskus yhden-neljän välillä päivällä, mene töihin viidestä kymmeneen. Sen jälkeen syödään monta tuntia, laittaudutaan taas muutama tunti ja aikasintaan kahdelta lähdetään viihteelle ensin pienempään pubiin ja lopulta nightclubeille, jotka avataan vasta neljän jälkeen. Kotiin mennään seitsemän-kymmenen aikoihin ja sama toistetaan uudestaan! Espanjalainen kellohan on aika liukuva verrattuna suomalaiseen TASAN. Me ollaan Rikun kanssa KERRAN jaksettu melkein olla tässä mukana, mutta mie ite nukahdin Marian kotia sohvalle jo puoli viiden aikoihin muiden tehdessä ruokaa keittiössä.. Ainakin muistan mun 24-vuotis synttärit aina. :D


Viimeisen viikon meitä on viihdyttänyt 11-vuotias tyttö, joka nimetään täällä vaikka Kaijuksi. Me ollaan käyty yhdessä markkinoilla, hyppimässä voltteja trampalla, uimassa ja tänään lähetään vielä shoppaileen tuliaisia. Täällä on ollut tukahduttavan kuuma, mutta tälläkin hetkellä aurinko on pilvessä ja lämmintä silti 35c. Kaijun äiti kävi jo sairaalassa tiputuksessa nesteytyksessä, kun keho yksinkertaisesti kuivu täällä kuumuudessa. Mulla on ollut koko reissun aikana vain kahtena iltana huono olo, mutta muuten ollaan pysytty terveinä koko poppoo pientä flunssaa lukuunottamatta.

Mutta nyt syömään (pirullisen hyvää) ruokaa ja sitten osteleen tuliaisia. En halua palata kotiin, mutta velvollisuudet kutsuu, joten seuraavaa reissua jo odotellessa :)

4 kommenttia:

 1. Aika kuluu ihan hurjaa vauhtia, siitä ei pääse mihinkään :D Viikon reissut on ohi niin hetkessä, että kyllä tuo kolme viikkoa voisi olla omakin minimi tästä lähtien. Nyt nämä menneet kaksi kuukautta on kans hujahtaneet vaan silmissä ja varmaan ei ehdi kuin hengähtää kerran, kun ollaan jo joulussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ihan kamalan ihanaa :D Toki jos on aika tiukalla niin kyllähän se lyhyempikin reissu on aina plussaa arjen keskellä. Lokakuussa vain viikon syysloma nii pakko päästä sillon jonnekki :D Mutta jos enemmän niin ehdottomasti mahdollisimman pitkään. Mieki muutan espanjaan!! Mikään ei pidättele suomessa ja Rikullaki helppo lähteä! :) onhan joulu lähempänä kuin seuraava juhannus ;)

   Poista
 2. Ihanalta lomalta kuulostaa, mutta vielä ihanempaa on että tuutte kotiin. ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa olla täällä ja kamalaa tulla takas, mutta on ihaninta nähdä sua pitästä aikaa!!! ♡

   Poista