100 päivää

maanantai 28. syyskuuta 2015

Vuosi sitten 22.9. kirjoittelin näin: "Syyskuussa haluan olla kaunis jokaisena päivänä ja olla tyytyväinen saavutuksiin. Haluan antaa itselleni aikaa nukkua ja syödä 100 päivää hyvin. Sata kuulostaa suurelta luvulta, mutta todellisuudessa se on lyhyt aika elämässä. Kun voin muuttaa mun elämän suuntaa kauniimmaksi niin ulkoisesti kuin sisäisesti nuiden päivien aikana, pystyn mihin vain. 

Mulla on 100 hyvää päivää nukkua, 100 mahdollisuutta olla itselleen kaunis, 100 tilaisuutta rakastaa lähimmäisiä ja olla hyvä ystävä. Mulla on mahdollisuus tehdä ihan mitä ikinä uskallan toteuttaa seuraavan 100 päivän aikana!! Ja näin aion tehdä :)"


Viime vuonna oli instagramissa ihana #100happydays -haaste, jossa joka päivä lisättiin kuva asiasta, joka tekee sinut onnelliseksi. Facebookissa kiersi myös viiden päivän kiitollisuus -haaste, jossa kuvaan lisättiin kolme päivän kiitollisuuden aihetta. Nyt näyttäis olevan huudossa #gratitude30 haaste tuolla jorpakon toisella puolella. Instagramista löytyi #100thankfuldays ja siitä se innostus lähti!

Ajattelin yhdistää nämä yhdeksi haasteeksi ja kuvata seuraavan 100 päivän aikana yhden kuvan asiasta, josta olen juuri sinä päivänä kiitollinen. Sadan päivän aikana löydän varmasti paljon uusia kiitollisuuden aiheita tästä elämästä. Ensi vuosi on hyvä aloittaa kiitollisena!

Viiden päivän aikana olen ollut kiitollinen mun työstä, Danasta, Rikusta, yleensä elämästä ja tiskaamisesta! Tehtiin myös kavereiden kanssa herkuttomuus lakko halloweeniin saakka! Tässä on kesän ja syksyn aikana vähän tullut herkuteltua (muuten kuin karkilla) niin vähän vierotusta sokerista ja tekee kyllä hyvää syödä vähän puhtaammin. Tämä on hyvä syy kokeilla kaikkia ihania terveellisiä reseptejä! Haasteen aikana herkkuja ei kyllä haluta syödä, kun rangaistuksena kuuluu siivota toisen vessa!

Parasta just nyt on se, että huomenna palaan salille esimmäistä kertaa kuuteen viikkoon! Ihan huikea fiilis, kun tämä tauti on viimein voitettu! :)

8 kommenttia: