Marimekon lompakko

tiistai 27. lokakuuta 2015


Marimekko on aina merkinnyt mulle kestävyyttä, pitkäikäisyyttä ja ajatonta muotoilua. Oli kyse sitten laukusta, meikkipussukasta, penaalista tai lakanoista niin Marimekko on harvoin pettänyt odotuksia. Itse omistan muutaman laukun, meikkipusseja kolme, kaksi penaalia, neljät lakanat ja muutaman pyyhkeen. Töissä mulla on myös marimekon laukku, joka on toistakymmentä vuotta vanha ja edelleen priimassa kunnossa.

Olen jo muutaman ulkomaanreissun kohdalla ostanut jotain kalliimpaa itselleni muistoksi matkasta. Viime vuonna aloitin tämän perinteen ostamalla Turkin lentokentältä DKNY:n laukun. Espanjassa en oikein keksinyt mitään tarpeellista ostettavaa, mutta Helsinki-Vantaan lentokentällä sen hoksasin: Kunnollinen lompakko olis aika Bueno! Jonku aikaa siinä mietin eri mallien ja kokojen välillä, mutta aito nahka ja ruskea väri vei lopulta voiton. Joka päivä olen alkanut tykkäämään lompakosta enemmän ja enemmän, koska nahka kuluu nätisti ja menee hyvään muotoon. 


Lompakko on osottautunut sopivan kokoiseksi ja löytyy värinsä ansiosta helposti laukusta. Sinne mahtuu hyvin käteistä ja korttipaikkoja on riittävästi. Taittuvan läpän takana on ajokortille läpinäkyvä paikka ja sisäkuosi on oikein mukavan näköinen. Parasta on pehmeä aito nahka ja tämä kestää varmasti monen monta vuotta! Hintaa lompakolla on n.50e.

Löytyykö muita Marimekon faneja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti