Pohjoisen lumoa

perjantai 23. lokakuuta 2015

Aina reissulla Levillä haluan käydä huipulla ihailemassa pohjoisen lumoa. Tällä kertaa meille sattui hyvä tuuri, kun huipulla oli vahva sumu. Härmistyminen on olomuodonmuutos suoraan kaasusta kiinteäksi ilman nestemäistä välitilaa, joka näkyi tuulen suunta puissa ja oksissa erikoisena jäänä! Kuvissahan tämä ilmiö ei näytä kummoiselta, mutta mun naamalla oli tuon reissun jälkeen 2mm jääkerros ja jumatsukka oli kylymä! Saatiin otettua aika kivoja kuvia ja haikein mielin luovutin kameran Rikulle huhtikuuhun saakka. 

Hotellihuoneen luovuttamisen jälkeen meillä oli muutama tunti aikaa leikkiä turisteja ja mehän tottakai lähdettiin ihailemaan ISOJA mökkejä Utsuvaaraan ja tottakai pongaamaan poroja! Tällä reissulla niitä näkyi ennätyksellisen paljon ja varmaan 200 poroa tuli nähtyä läheltä ja kaukaa. On ne niin kivoja, kunhan eivät tielle hyppele.

Hahah ja ekana snäppii....


No porot ei sen kummallisempia ole, mutta aina niitä on kiva nähdä! Kiertelyn jälkeen käytiin BFF pariskunnan kanssa Somassa syömässä ja suunnattiin viettämään yksi yö samaiseen kotiin, missä olimme viime UV:n "keskellä_ei_mitään". Mutta on se niin lumoava paikka! Pelailtiin korttia, käytiin ulkosaunassa, katsottiin Paratiisihotelli, naurettiin, nautittiin ja syötiin ihan liian hyvin. 

Nyt olen jo takaisin Danan luona ja käytiin kiertämässä Kätkävaaran pieni luontopolku koirien kanssa. Ilta jatkuu hyvässä seurassa rentoutuen ja viimeisistä lomapäivistä nauttien. Tämä aika on hurahtanut kyllä niin nopsaan eteenpäin, että ihan hirvittää ajatus, että häihin on tasan 9kk aikaa.. Se on ihan pian! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti