Blogi pikkujoulut 11.11

maanantai 16. marraskuuta 2015

Kun muutama viikko sitten havahduin siihen, että sairastelu on tuonut vyötärölle muutaman ilkeän lisäkilon, aloin panikoimaan pikkujoulujen asuja. Juhlia loppuvuodelle on muutamia, mutta oma vaatekaappi ei miellytä, ei sitten yhtään.. Ensimmäisiin pikkujouluihin tämä väsynyt työläinen ei hirmuisen paljon jaksanut panostaa pikkumusta teemaan, joten poikkeavasti puin ylleni farkut, pikkusen sutasin meikkiä ja pyöräilin kohti Kiltataloa, joka toimi bloggaajien pikkujoulujen pääsponsorina.

Ruoka sponsoreina meillä oli mm. Puistokahvila Makia, jonka pieniä leivoksia ei voi muuta kuin kehua! Itse tykkäsin eniten tuosta mustikasta marjaisuuden ja makeudun yhdistelmästä. Oman karkkilakon vuoksi en syö suklaata sellaisenaan ja ihan harmitti katsella tuota Cloettan uutta latte makua, kun tuo varmasti olisi kahvin kanssa niin hyvää! Myös samalla mulla jäi uudet pähkinät ihan sivusuun. Muu tarjoilu toimi nyyttäri meiningillä ja voin kertoa, että hyvää oli!

Eve oli kirjoittanut niin tyhjentävästi Kiltatalosta meidän infoon, että nappaan siitä kuvan tähän :)


Mun tehtävä oli tehdä arvontalipukkeet Make up storen arvontaan ja teeman mukaisesti väsäsin mielestäni kivat liput. Tulostuksen jälkeen kotona huomasin, ettei mustasta väristä näy kuulakärkikynä ja hankin kaveriksi hopeisen tussin. Homma sujui muuten moitteettomasti ja arvonta saatiin suoritettua.

Illan aikana juttelin niin vanhojen kuin uusien tuttavien kanssa, mutta muutama uudempi ihminen jäi vielä seuraavaan kertaan. Muutaman tunnin aikana ei yksinkertaisesti ehdi jutella kaikkien kanssa, hyvä jos heitä uskalsin sanoa. Vaikka porukka alkaa olemaan tosi tuttua niin silti pieni ujous iskee aina isommissa porukoissa. Kiitos kaikille, toivottavasti saadaan myöhemmin järkättyä jotain muuta kivaa :)

Kuva: Sarianna. Ihana Enni <3 Taustalla Tiina, Linda ja minä.
Taustalla Tiina jakamassa goodie bageja.
Goodie bagissa oli jokaiselle Sticky Wingersin 20 € lahjakortti, Cloetta latte suklaata ja Glitterin lahjana hupullinen kaulahuivi (Ihan huippu!) hiuspanta, korvikset ja käsikoru. Olin vähän "pettynyt" omaan hiuskoruun, jota en osannut yhtään kuvitella itselleni, mutta ONNEKSI ihastuttava Linda vaihtoi oman korun minun kanssa ja en voisi olla onnellisempi tästä tilaisuudesta! Kiitos, pelastit mun perjantain! :)

Perjantaina kun lähdettiin työporukan kanssa pikkujouluja juhlimaan niin laittautumiseen oli aikaa alle tunti. Ennen sitä kerkesin käydä ostamassa kaupungilta kaksi hametta H&M:ltä, mutta KappAhl hopeinen hame vei voiton ja kävin vielä palauttamassa edelliset ostokset ennen kotiin menoa! Mutta loppujen lopuksi kaikki hyvin ja ehdin hyvin juhliin jopa etuajassa :)

Hiuskoru saatu Glitteriltä. Korvikset H&M.

Kyllästymiseen saakka saatte katsoa näitä kuvia, mutta olin itse todella tyytyväinen meikkiin, hiuksiin ja yleiseen kokonaisuuteen. Tosin hiuspanta oli niin tiukka, että mun piti venyttää sitä kahden tolpan välissä vuorokausi ennen kuin uskalsin laittaa sen päähän ilman pyörtymis vaaraa. Pientä viilaamista vaille panta pysyi päässä koko illan ja kampausta ei tarvinnut korjata kertaakaan! Kannatti ottaa riski venyttämisen suhteen, koska nyt panta istuu täydellisesti :)

Tämä ei varmasti jää viimeiseksi hiuskoruksi, olen nimittäin ihan rakastunut.. <3

10 kommenttia:

 1. Ei vitsit tuo hiuskoru on sulle niin hyvä!! :D Aivan ihana kampaus! Onneksi vaihdettiin, kiitos vain itsellesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan huippu! Tykkään tästä ihan tosi tosi paljon! Kiitos sulle! :)

   Poista
 2. Oi onpa hyviä kuvia tuolta juhlista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Myöhemmin ajattelin, että olispa ollu kuva siitä ja siitä... :)

   Poista
 3. Oi vitsi kiva että sait vaihettua ton hiuskorun! Tuohan on ihan älyttömän kiva:) Ehkä helpompi käyttääki ku se minkä mää sain :'D Oot kyllä laittanu niin nätin kampauksen ja meikin, vautsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se vaihtaminen sattui randomisti ihan vain hiusten väristä puhumalla :D Mun heikolla käytöllä tämä on paljon helpompi mulle, tosin se sun koru on monikäyttösempi kuin tämä. Tämän saa vain eteen, mutta sulla sen saa myös taakse! :) Kiitos!

   Poista
 4. Supernätskä meikki ja kampaus bff!

  VastaaPoista
 5. Olipa Laura kiva jutella sun kans tuona iltana! <3 Tuo hiuskoru sopii sulle upeasti! Oisinpa mieki saanu samanlaisen xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava jutella myös sinun kanssa! <3 Ei ole aikaisemmin ollut kunnollista mahdollisuutta :) Olen kyllä ihan ihastunut tähän hiuskoruun, tekis mieli käyttää joka päivä. En taida uskaltaa mennä käymään glitterillä.. :')

   Poista