Kymmenen kuvaa, osa 2/4

sunnuntai 13. joulukuuta 2015
Vaihdellaan jälleen kuulumisia haasteen muodossa. Edellinen osa täällä 1/4.Kuva 11: kuva maasta jossa haluaisit asua
Mulla ei oikeastaan ole maata, missä haluaisin asua. Sitä enemmän toivon muuttavani piakkoin asumaan Rikun kanssa samaan kaupunkiin ja saman katon alle. Toki mulla on suurena haaveena muutto ulkomaille, mutta haluaisin sen tehdä Rikun kanssa.

Tykkäsin Espanjasta todella paljon, ruuasta ja kulttuurista, mutten oikein osaa sanoa, onko Eurooppaan muutto enää niin turvallista? Onko asuminen oikeastaan missään enää turvallista? Voihan ne terroristit tulla myös Suomeen ja vaikka juuri Ouluun, jossa joka viikko raiskataan joku ihan naapurissa... Mistään kun ei koskaan tiedä, mutta jos ajattelen näin niin onko sekään ihan fiksua? Pelätä maailmaa?Kuva 12: kuva suosikkihedelmästäsi
Tältä mun hedelmäkori näyttää kaupan jälkeen: Appelsiineja, omenoita, päärynöitä ja banaaneja. Nykyisin myös verigreippi ja granaattiomena uutena tuttavuutena. Suosikki on ehdottomasti omena, monikäyttöinen ja sopii ihan kaikkeen!

Haluaisin käyttää vielä enemmän hedelmiä ja oppia ostamaan satsumia (satsumoita?!? Kuin se kirjoitetaan monikossa?) esim. välipalaksi. Alkuviikosta ostin myös avocadon pitkästä aikaa!Kuva13: kuva jostain mitä pelkäät
Mie pelkään syksyä, masennusta ja pimeyttä. Mie pelkään yksinäisyyttä ja petetyksi tulemista. Pelkään luottaa ihmisiin ja antaa heille osan itsestäni. Mie pelkään kuolemaa, mutta kaikista eniten pelkään ukkosta. Ukkosenpelosta (ja muista) olen kirjoittanut paremmin täällä.Kuva 14: kuva sinusta ja ystävästäsi
Huomasin kuvia etsiessä, ettei mulla ole kenenkään muun kanssa juuri kuvia, mutta Jennin kanssa sitäkin enemmän.. :')

Harvinaista herkkua siis, kun kuvassa on mun kaasot halloweeninä. Jenni sanoi tuossa jokunen aika sitten, että olen helppo morsian kun teen kaiken itse valmiiksi, mutta voisi kostaa tämän kommentin kevään aikana! Toivottavasti siis saadaan viettää monen monta kivaa tuntia askartelujen keskellä, kunhan olen suunnitellut kaiken valmiiksi. Koristeita kun tarvitaan PALJON ja kaikki tehdään itse! ;)


Kuva 15: kuva kännykästäsi
En tiennyt, pitkö olla kuva konkreettisesti puhelimesta vai kuva, joka on otettu puhelimella niin otin sitten vähän kumpaakin. Kuvassa siis Samsung galaxy s5, joka on oikeasti maailman surkein puhelin ikinä. En olisi koskaan ostanut tätä, jos olisin tiennyt vihaavani tätä näin paljon. Ensinnä se on yli vuoden vanha ja käyttäytyy kuin 120-vuotias. Hidas, sammuu ja vaatii vähintään kerran kuussa tehdasasetusten palauttamisen.. Ei riitä mulla ymmärrys ja kameran laatu tuntuu huononevan päivä päivältä, vaikka alussa se oli ihan hyvä. Tähänkö sitä on tähdätty? Tehdään puhelimista niin epäkestäviä, että kuluttaja joutuu väkisten ostamaan uuden aina 2-3vuoden välein? Mie en kyllä osta näin hintavaa puhelinta enää koskaan..

Kuvassa myös taustakuvana minä ja Riku monen monen vuoden takaa.. Oliskohan siitä jo peräti kuusi tai seitsemän vuotta aikaa.. Voi meitä pieniä, eikä mulle mustia hiuksia.. :')


Kuva 16: kuva jostain mitä haluaisit tehdä ennen kuolemaasi
Oppia rakastamaan itseäni... Mutta sen lisäksi haluan edelleen lähteä kiertämään maailmaa. Perjantaina Jenni toi mulle joululahjan ja voiko ihminen enää yhtään enempää tuntea toista näin hyvin? Päiväkirja maailmanympärysmatkalle!?!?! Kuinka siistiä ja ihanaa ja tuo kirja on täynnä pieniä ajatuksia, vinkkejä ja sinne voi koota matkoista toiveita, pieniä muistoja ja kirjoittaa päiväkirjaa... Mulla on aina ollut tapana kirjoittaa reissuilla vihkoon ylös muistoja ja voi miksei mulla ole ollut tämmöistä aikaisemmin niin olisin saanut kaikki samaan kirjaan! 

Nyt vaan vahvistuu unelmissa se ajatus, (että maailmankaikkeus haluaa) että mie pakkaan ja lähden maailmalle! Sopis mulle vaikka heti!


Kuva 17: kuva siitä mitä harrastat
Sali sali ja sali.. Sitä on tullut harrastettua joka vuosi n. 100 päivää vuodessa kohta neljän vuoden ajan. Tietty lisättynä muu liikunta siihen vielä päälle riippuen sairastelun määrästä. Syksyn aikana olen pitänyt pienen "massakauden" keräillen vähän elopainoa, mutta tässä on reilu puoli vuotta aikaa vähän pitää häädieettiä ja saada tästä kropasta kuorittua kovakuntoinen morsian! Ennen ihan peruinteinen painojen nostaminen on vaihtunut vähän toiminnallisempaan treenaamiseen kuntosalin puolella ja tammikuussa mukaan liitetään vielä muutama ryhmäliikunta. (mun ikisuosikki tabata ja hiit-rasvanpoltto) Taitaa tulla ensimmäistä kertaa se tilanne, että hyödynnän viikossa salin lisäksi myös ryhmäliikuntaa? Kaikkea kokeillaan ja toivottavasti se on mulle toimiva tapa, ettei tarvis alkaa aamutreenejä tekemään..

Treeni jutuista tulen kirjoittelemaan myöhemmin enemmän, kunhan saan kuviot selväksi ja tuon joulun tuossa hypättyä yli :)


Kuva 18: kuva jostain mitä teet joka päivä
Meinasin laittaa ruokakuvan tai siivouskuvan, mutta kirjoitan joka ilta kiitospäiväkirjaa. Kirjaa, johon kiitän kolmesta asiasta, josta olen ollut kiitollinen juuri kyseisenä päivänä. Voin kertoa, että toimii.

Mulla oli tuossa parin viikon tauko kirjoittamisesta ja nyt kun aloin kirjoittelemaan iltaisin ajatuksia ylös niin kummasti on löytynyt asioita, joita en ole ajatellut viime aikoina. Kiitos mun sinisistä silmistä, kiitos parhaasta ystävästä Jennistä ja kiitos kun söin tänään hyvin. Niin pieniä juttuja, mutta olin tuossa perjantaina näistä todella kiitollinen. <3 Mitä pidemmän aikaa tätä kirjoittelee, sitä laajemmalle alueelle kiitollisuus alkaa tuntumaan ja loppujen lopuksi myös näkymään ulospäin :)


Kuva 19: kuva joka kuvaa elämääsi
Tämän kyseisen kuvan olisin voinut laittaa tuohon ylempään, mutta mun koti kuvastaa elettyä elämää. Välillä siisti ja välillä vähemmän siisti. Viime viikolla tein oikein kunnon urakan siivoamalla tämän kodin katosta lattiaan ja se kannatti: Olo on niin paljon parempi puhtaassa kodissa! Ei ole siis jonnin joutava sanonta, että ympäristö vaikuttaa mielialaan! Vielä kun saisin laitettua kirppiksen pystöön ja myytyä kaiken turhan tavaran pois niin täällä olisi paljon enemmän tilaa.


Kuva 20: kuva kielestä minkä aloitit viimeksi
En ole blogin puolella ollenkaan päivitellyt mun syksyn opintoja. Aloitin syksyllä opiskelemaan kansalaisopiston kursseilla englannin ja espanjan alkeita. Englannin kohdalla opiskelu on sujunut oikein hyvin ja olen huomannut suuren vaikutuksen mun englannin kehittymisessä ja oikeastaan lähinnä sen ylläpitämisessä ympäri vuoden. Espanjan kanssa opiskelu sujui hyvin, kunnes alkoi väsymys painamaan ja muutaman kerran poissaolon jälkeen hyppäsin kärryiltä jo noin viidennen kerran jälkeen.

En yksinkertaisesti oppinut uutta kieltä yhtä nopeasti kuin muut ja muutama kerta ennen joululoman aloittamista ilmoitin, etten yksinkertaisesti voi jatkaa opiskelua. Tahti oli selkeästi liian nopea, vaikka kotona opiskelin aina kaksi kertaa viikossa itsenäisesti vielä kurssin lisäksi. Harmitaa suuresti lopettaa kauniin kielen opiskelu, mutta ainakin mulla on sellainen alkeiden alkeet nyt hanskassa, että voin kotona opiskella itsenäisesti. Mikä parasta: Tammikuussa saan Suomeen ihka ihanan Espanjalaisen kaunottaren, johon tutustuttiin viime kesänä Torressa! Maria varmasti opettaa kolmessa viikossa privattina kielen kaikki salat, joten turhaan mie tässä opiskelen mistään kirjasta kielioppia.. :')

Tuossa uudessa matkakirjassa on kyllä niin upeita kuvia. Vielä jonain päivänä haluan itsestäni tällaisen kuvan.. <3

2 kommenttia:

  1. Mulla Samsung galaxy 4, kohta vuoden vanha, ja oon kans viime aikoina huomannut kameran huonontuneen, mietin että kuvittelenko vaan, mutta todennäköisesti en oo kuvitellut kerta sullakin sama kokemus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan nenä :/ Toisaalta mietin, että tämä puhelin on tippunut maahan muutaman kerran, että jos vaikka se on vaikuttanut laatuun heikentävästi. :/

      Poista