Omenan tanssista juoksupolulle

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Viime päivinä mulla on ollut ongelmaa puhelimen ja netin kanssa. Rakastettu Samsung galaxy S5 päätti sitten lähteä puhelimien taivaaseen ja raaskin viimein viedä sen huoltoon. Ihme ja kumma huolto ei kestänyt kuin reilun viikon, mutta siinä ajassa opin paljon: Meidän yhteinen matka päättyi ja tilasin puhelimelle loppulaskun.

Kärvistelin muutaman päivän pikkuveljen vanhalla s3 minillä, kunnes menetin hermot sen hitauteen. Liian hidas puhelin aiheuttaa kohonneen verenpaineen ja jatkuvan vatutuksen. Puhelimen kriteeri nro.1: Nopea toimivuus! Lainaan saatu note3 taas osottautu nettitoimivuudeltaan ihan huipuksi (nähtävästi kärvistelin yli vuoden ilman 4G yhteyttä siitä tietämättä..) mutta käytössä ihan liian suuri Note hajoaisi mun käytössä ihan liian nopeasti. Toisaalta näppärä, mutta kun haluaa vähentää koneella/puhelimella turhaa katselua niin iso puhelin on ehdoton nou! Kriteeri nro.2: Sopivan kokoinen käteen ja taskuun!

Olen jo pitkään haaveillut omenaan vaihtamisesta ihan jo oman tietokoneen vuoksi, mutta puhelimien hinta kauhistuttaa ihan kamalan paljon. "Ylihintaisia tonnin puhelimia ja yliarvostettua merkkiorjuutta" olen jankannut itselleni jo monta vuotta. Nyt kuiten sain kokeiluun vanhan mallin iPhone 4s -puhelimen ja en vaihda enää takaisin androidiin. Vaikka tämä puhelin on yli 5 vuotta vanha malli, silti toimii erittäin nopeasti ja toimivuudeltaan erittäin näppärä. Puhdistin samalla puhelimen kaikki viestit, kuvat ja yhteystiedot ajan tasalle. Vaikka vannoin itselleni käyttäväni omaa galaxy s5- puhelinta vielä jonkin aikaa niin saatoin ehkä vahingossa klikata itselleni uuden puhelimen varaukseen heti maanantaille. Näin ne päätökset muuttuu ja vanha pääsee kiertoon :)


Raskaan työviikon jälkeen suuntasin perjantaina katsomaan pikkuveljen vanhojen tansseja. Itku silmässähän tuossa kattelin nuorta rakkautta ja niin ylpeänä komeasta veljestä! Myös tyttöystävä näytti oikein kauniilta ja ehdottomasti parasta oli lopputanssi, joka kruunasi koko näytöksen! Ihan huippu kerrassaan! Vuoden päästä tanssii paljon tuttuja ja toivottavasti veli myös uudestaan niin pääsee taas tanssin hurmokseen :)

Vanhojen innoittamana päätin tehdä elämälle jotain ja löytää motivaation jo hukassa olevalle liikunnalle. Illalla miettiessä mulla halutti juoksemaa. Mietin, kuinka siistiä oli juosta ensimmäinen 10km lenkki, ruskamaratonissa seuraava ja viime vuonna olin kannustamassa veljeä, joka juoksi 16 -vuotiaana puolimaratonin. Jos hän siihen pystyy niin sitä hurahtaneena menin sitten ilmoittamaan itseni kesäkuun Rajarun juoksutapahtumaan ja puolimaratonille. 

Se muuten juostaan kun on kerta luvattu ja maksettu! Nyt on annettu pieni lisäbuusti ja motivaatio häädieetille joten aamulla ylös, ulos ja lenkille. Juoksun ohelle alan pikkuhiljaa lisäämään mukaan myös rasvanpolton ja kuntosalin niin kesällä näyttää sitten hyvältä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti