6.3.2016

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016
Kukkuu? Onkos täällä ketään?!? 

Hei, olen Laura, kaksikymmentäneljä vuotias työnarkomaani, joka ei ole elänyt elämää viimeiseen kuukauteen. Kaiken kukkuraksi elämä on vähän kolhinut joka suuntaan, mutta tässä aletaan pikkuhiljaa taas palaamaan. Kunhan vaan huonot uutiset loppuis, mutta milloin? 

Kamalan hiljaisuuden tekee sen, että mun rakas tietokone hajosi. Yhtäkkiä vain lakkasi hiiri toiminnasta ja sitten koko näppäimistö hajosi. Vuoden vanha kone ja korjaus maksaa vaivaiset 589e. Ei naurata paljoa, kun olin valmiiksi monet kirjoitukset tehnyt ja näin lomalla ajatellut kirjoitella tänne pidempiä pätkiä. Nyt kirjoittelen isän tabletilla ja no.. Ikävä on omaa konetta. 


Vein vanhan puhelimen huoltoon ja kävin nappaamassa itselleni uuden luurin. Iphone 6s ja toimii kuin unelma! Tässä tosiaan hiihtolomalla nautitaan perheen seurasta. Tässä mökkeillään, kelkkaillaan ja muutaman kerran on tullu käytyä lenkillä koiran kanssa.

En ole muistaakseni esitellyt uusia kuulokkeita. Langattomat kuulokket CDON.comista ja piru että on kivat!  Johdottomuus on parasta juuri salilla kun ei tarvitse pelätä puhelimen rikkoutumista ja spotifyn käyttö on lisääntynyt tuplasti kun musiikkia kuuntelen kokoajan. Mukana on myös johto jolloin akun loputtua liittää vaan johdon niin voi jatkaa musiikin kuuntelua :)

Mutta ihanaa lomaa niille, ketkä talvilomaa viettävät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti