Kymmenen kuvaa, osa 3/4

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016
Edelliset osat: 1/4 tässä, 2/4 tässä. Edellisiin kahteen osaan tämä on hitusen synkempi, onneksi viimeisessä osassa on iloisempia kysymyksiä! :)


Kuva 21: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Apua, siitä tulee piakkoin kymmenen vuotta, kun olen ollut yläasteella kahdeksannella luokalla.. Ennen rippikoulua haeskelin vähän itseäni ja tyyliäni, joten äidillä oli kova homma saada musta ihmisen näköinen rippikuvaan. Tuohon saakka mulla oli kielletty mm. Hiusten värjääminen mustaksi, niittikorut, hiusten leikkaaminen, rastat, irokeesi ja lävistykset.. No lävistyksiä ei tuon jälkeen tullut (onneksi) mutta kaikki muu valitettavasti  kokeiltiin... :')

Nuo ketjut herättää edelleen kovaa mietintää, miten olen ikinä jaksanut kävellä niiden kanssa.. Parhaimmillaan saattoi ketjuja olla viiden kilon edestä, joten en yhtään ihmettele, että mun selkä on vino! Ja ihan itse ne rautakaupasta kävin ostamassa, terkkuja vaan sille myyjä paralle!


Kuva 22: kuva henkilöstä jota ihailet
Ensin en millään keksinyt tähän ketään, mutta yhtenä päivänä mietin, että ilman Tuulia mun elämä olisi kurjaa. Arvostan hänen työtään ja ajatusmaailmaa. Ihailen hänen rohkeuttaan ja fiilistelen sitä hetkeä, kun saan olla yhtä mahtava ihminen. <3


Kuva 23: kuva joka saa sinut hymyilemään
Haha vanhoja kuvia katsellessa tämä kuva saa aina hymyn huulelle. Ollaan seurusteltu alle vuosi ja ei edes muistettu, että ollaan joskus otettu tämmöisiä hempeily kuvia!! Nykyisin Rikua saa houkutella yhteiskuviin monta päivää :D

 
Kuva 24: kuva autosta jonka näit viimeksi
Kuvien välillä on alle kuukausi, eli kyllä se kesä sieltä tulee!! Kevät siis virallisesti avattu!


Kuva 25: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Tämä tuskin tarvitsee kommenttia. Näitä kun on tullut ja tulee olemaan ihan liikaa liian lyhyessä ajassa.


Kuva 26: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Juuri nyt pidän mun pitkistä hiuksista ja vihdoin myös ihosta! Olen pidemmän aikaa taistellut pientä aknea vastaan ja olen kasvojen kanssa päässyt voiton puolelle! Kuvasta en ole poistanut yhden yhtäkään epäpuhtautta! Jos ja kun saisin vielä käytyä kevään aikana muutaman kerran kosmetologilla perusteellisessa puhdistuksessa niin AVOT! Vielä kun selkä saataisiin kuntoon niin olisin super happy!

Hiukset taas ovat juuri nyt niin ihastuttavan ihanan väriset ja pituus on vihdoin jo luokiteltavissa "pitkä hiusmalli!" Nyt kun etuhiukset alkaa olemaan riittävän pitkät niin näille pystyy tekemään kivoja kampauksia ja niin suorana kuin kiharalla nämä näyttää kivalta. 

Kuva 27: kuva tuskallisesta muistosta
Tämä menee jo niin henkilökohtaiseen maailmaan, etten halua vastata tähän mitään.


Kuva 28: kuva onnellisesta muistosta
Kliseisesti tietenkin liittäisi kuvan reissuista, kavereista, Danasta ja Rikusta, mutta laitan tänne tunteita herättävän lapsuuskuvan, missä olen Annu siskon kanssa mummolassa ja leikitään jouluna tiptap -leikkiä. Olisko tuolla pienellä blondilla ikää n. kolme vuotta?

Ennen mummon sairastumista vietin siellä paljon aikaa syöden maailman parasta mannapuuroa, opetin mummoa pelaamaan Nintendolla tetristä ja joka ilta pelattiin korteilla Maijaa. Häviäjä joutui nukkuu "Maijan vieressä", mutten vielä tänäkään päivänä tiedä, kuka tai mikä se Maija sitten lopulta on. Mutta maailman siisteintä oli lupa potkutella potkulaudalla tai rullaluistimilla sisätiloissa! :)


Kuva 29: kuva lempivaatteestasi/asusteestasi
Asu kuvaamista kun en harrasta niin joudutte tyytymään 1sek räpsyyn. Olen tutustunut vasta ihaniin Nosh-vaatteisiin ja tämä 100% puuvilla jakku on kyllä heittämällä paras paita, mitä omistan! Niin hyvän tuntuinen päällä, kestää käytössä ja näyttää hyvälle! Ehdottomasti tilaan seuraavalla Noshin kutsuilla lisää vaatteita, kunhan ensin voitan lotossa.. :')


Kuva 30: kuva joka kuvailee aamujani
Plää, paljonko kello.. Voihan nenä! Ei jaksa vielä 2min torkkua.. Mutta onneksi on jo ihanan valoisaa aamuisin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti