Blogiystäväkirja tunturin tuiskeesta

perjantai 13. toukokuuta 2016
Ihanan kevään kunniaksi haluan haasteen muodossa viimein julkaista viime syksynä otetut kuvat pohjoisen jäätävästä kylmyydestä.


SUOSIKKI...
...Kaupunki? - Mie tykkää tosi paljon Rovaniemestä. Ulkomailla Shanghai on kyllä ollut mieleenpainuva.
...Lomakohde? - Voih nyt on vaikea. Espanjaan rakastuin heti, kiina on ihanan viehättävä, mutta kyllä Dubai on ollut ikimuistoinen reissu.
...Biisi? - Lauri Tähkä - Morsian, koska se koskettaa tällä hetkellä niin paljon. Myös luukutan paljon Elastinen - Oota mua.
...Ravintola ja annos? - Oi ehdottomasti Espanjassa Brujas Lounge.. Pihviä, kasviksia ja oih just nyt tuli nälkä.. Joo tykkään espanjalaisesta ruuasta kuin hullu puurosta!
...Juoma? - Ice tea. Tätä juon oikeastaan vain ulkomailla, siksi se on pysynyt suosiossa jo pitkään.
...Leffa? - Nykyisin katson paljon nyyhky elokuvia, mutta kyllä Rita Hayworth - avain pakoon on legendaarisesti ikisuosikki.
...Sarja? - Syksyllä katsoin The originalsin loppuun ja se nousi tämän hetken suosikiksi. Paras sarja ikinä on kyllä Täydelliset naiset, jonka katsoin aikoinaan järjestyksessä  telkkarista alusta loppuun saakka.
...Kirja? - Harry Potterit ja kuten aikaisemmin paljastin niin Twilighin ensimmäinen osa on luettu läpi moneen kertaan..
...Asu? - Musta toppi, farkut, löysä neule.. Toimii aina!
...Meikkituote? - Lumenen BB-voide. Menee ympäri vuoden ja kesällä rusketuksen kanssa just soppelin värinen mulle! Lumenella on muutenkin paljon hyviä tuotteita, kuten kulmaväri ja puuteri.
...Hiustuote? - Hiusöljy! Biosilkin silkkiöljy on mun hiusten pelastaja!
...Sovellus? - Instagram, snäppi ja watsappi.. 
...Instagrammaajat?-  Seurasin ennen yli 600 ihmistä, mutta nykyinen 233 on soppeli määrä. TOP 3 juuri nyt selatessa on jannid, idajemina ja 9gag :'D
...Aamurutiinisi? - No se pelkkä herääminen on mulle yhdenlainen haaste.. Hitaat aamut on niin harvinaista herkkua aamutreenillä <3


MUUTA...
Mitä vaatekaapistasi löytyy? - Roskaa.. Liian paljon pieniä vaatteita, jotka ovat jo kulahtaneet, mutta haluan mahtua niihin vielä tämän vuoden puolella.
Mitä pakkaat mukaan matkalle? - Juuri äsken pakkasin Tallinnaan tavaraa mukaan ja liian paljon sitä tulee aina otettua mukaan lyhyelle reissulle. Kosteusvoide ja hajuvesi!
Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? - Pelaan The Simssiä ja nörtteilen! Omassa rauhassa pelaaminen on kyllä luxusta.
Viimeisin sisustusostoksesi? - Yritän päästä kaikesta turhasta eroon, mutta viimeksi taisi ostaa sen kirkkaan korulaatikon kirjakaupasta!
Viimeisin WhatsApp -viesti? -Riku kirjoitti, "Mulla menee kans samanlaiseksi jos hikoilee v*tusti lippis pääss" kun valitin huonontuneesta ihosta.
Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille? - Jos nuo kaikki samassa niin kauppakeskus Valkea! Vielä ainakin muutaman viikon ajan.
Mitä ostoslistallasi on tänä talvena? - Talvella ostin kaiken tarpeellisen ja vähemmän tarpeellista tavaraa.. Ei oikeastaan halua enää ostaa mitään, kun pitäisi vaan myydä kaikki pois! Päähän pistoksena kävin ostamassa 7 huulipunaa yms..
Mitä laukustasi löytyy aina? - Lompakko, työ- ja kotiavaimet ja kuulokkeet. 
Paras tapa tuhlata 50 euroa? - Mennä hierojalle!! Paikat niin jumissa, että kohta en pysty tekemään mitään! :(

Toivottavasti sää on paljon kirkkaampi pohjoisessa, kun suuntaan viikonlopuksi Tallinnan risteilylle! Ihanaa kevättä jokaiselle ja nauttikaa auringosta! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti