Juhannus pohjoisessa

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Hei! Täällä on juhannusta juhlittu pohjoisessa Levillä rauhallisissa tunnelmissa Danan, anopin ja appiukon kanssa. Saatoin Rikua nähdä aina vilaukselta, mikäli herra ei ollut töissä. Laitetaanpas reissusta jälleen reilusti kuvia, ettei unohdu nämä mun hehtaari postauksien mitat alkuunkaan ;)

Sää on ollut vaihteleva ukkosmyrskystä aina aurinkoiseen päivään. On syöty hyvin ja tehty juhannuskakku. Ensimmäisenä päivänä käytiin kiertelemässä Leviä ympäri ja sain muutaman kuvan itsestäni kivillä. Voi että nauroin tuolle kuvalle, missä olin kaatumassa, mutta enemmän se näyttää kuin olisin laskeutumassa lennosta! Juhannuskokko poltettiin Levin Tuikussa, mutta me oltiin vain mökillä ihmettelemään maailmaa ja ainakin on tullut nukuttua tällä reissulla hyvin.

Kirjoittelen tässä vuokramökin sohvalla kuunnellen muiden kuorsausta, mutta tämä on 2013 vuonna rakennettu paritalo, joka on kyllä sisustukseltaan aika simppeli ja tykkään kovasti tämän isosta laatta lattiasta.


Vaikka olen neljättä kertaa Levillä niin, ettei ollut lunta, mutta ensimmäistä kertaa kävin huipulla kävelemässä enemmän kuin kaksi minuuttia. (Kuten edellisenä päivänä..) Jos olisin aikaisemmin ollut pidempään kuin viikonlopun niin ehdottomasti olisin tämän jo tehnyt, mutta kerta se on ensimmäinen! 

Gondolilla ylös ja totta kai käveltiin anopin kanssa alas asti. Lenkkeilyyn meni pari tuntia, vaikka matkaa oli vain 5 kilometriä. Yleensä laskettelen samat rinteet muutamassa minuutissa alas, joten oli mukavaa katsella kunnolla, miltä siellä rinteessä oikein näyttää. Ja olihan se jyrkkä kävellä, helpommallakin olisi päässyt :D 

En edes tiennyt, että huipulla on esteetön liikkuminen jokaiseen ilmansuuntaan (800m pitkospuita) ja inva WC, joten tuonne pääsee oikeastaan kuka vain ihailemaan näitä maisemia! Ihan huippua! Käytiin katsomassa lähemmin myös mökki, jossa on kuvattu Joulutarina elokuvaa. Koko mökissä on vain seinät ja katto paikallaan, joten hyvin se on saatu lavastettua elokuvaan sen näköiseksi, että siinä voisi olla joulupukin paja :)


Oli ihanaa olla tällaisella "minilomalla", koska nyt alkaa viimeinen rutistus ennen häitä! Alkuviikosta tein pikaisen päivän reissun Ouluun kaverin valmistujaisiin ja samalla ostin kaikki hääkoristeiden tarvikkeet. Voin luvata, ettei meidän koristeisiin tarvitse tuhlata enää senttiäkään rahaa, nyt on kaikki ostettu!

Alle kuukauden päästä, tarkalleen kolmen viikon ja kuuden päivän, 28 yön päästä on juhlat! Nyt vain armotonta tehtailua koristeiden kanssa niin sitten voi huokaista helpotuksesta tämän stressin suhteen! Alkaa jo jännittämään! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti