Yhdeksän vuotta sitten..

tiistai 21. kesäkuuta 2016

...päätin ylä-asteen ja vietin kesälomaa odotellen ammattikoulun alkua. Siitä on yhdeksän vuotta ja kun kerta sovittiin tapaaminen 16.6.2016 ja lupaukset pidetään. Kolmannesta ysi luokkaan kun ollaan yhdessä, niin sitä koetaan kaikenlaista. Sellaista, mille voi pyöritellä silmiä kiikkustuolissa ja nauraa räkäisesti päälle.

Luokkakokous! Nykyään sellaisen järjestäminen on loppujen lopuksi helppoa, koska lähes kaikilta löytyy facebook, jossa teimme kyselyn ja saimme 25 oppilaasta 18 käymään paikalla. Ensin pienemmällä porukalla käytiin vanhalla yläasteella, joka oli kokenut hurjan suuren remontin välissä, mutta edelleen laulu raikas ja musiikki kuulosti kivalta. Täytyyhän musiikkiluokkalaisten soitella yhdessä! Itse en ole koskaan ollut niinkään bändin mukana, joten taisin yhden laulun laulaa ja kerran soittaa tampuriinia. Se riitti mulle, mutta oli mukava kuunnella muita taitavampia! :)

Kuvat ovat tarkoituksella pienempiä ja otettu takaapäin, ettei ihmisten kasvot näy selkeästi paitsi nämä, jotka on jaettu instagramissa. En jaksanut alkaa erikseen kysymään kaikilta lupaa, joten tällä mennään :)


Siirryimme syömään ravintola Ofeliaan, esittelyiden ja ruokien jälkeen meille oli varattuna saunatila ylimmästä kerroksesta, jossa pystyi saunomaan, ihailemaan ukonilmaa, nauramaan juomapelissä ja ennen kaikkea nautittiin hyvästä seurasta!

En olisi ikinä tuolloin ysi luokan jälkeen kuvitellutkaan, kuinka hyvin viihdyin tässä porukassa,. Kuinka me kaikki oltiin aikuistuttu ja juttua riitti yö kolmeen saakka! Ihan huikeaa! Porukassa on lääkäriä, kotiäitiä, duunaria.. On osa naimisissa, ikisinkkuja, kandeja, koulu kesken jne, mutta silti se yleinen fiilis niin läheinen ja ihan kuin oltaisiin ihan vasta lähdetty! :)


Aamulla olo ei ollutkaan niin hyvä kuin aluksi kuvittelin ja jouduin jättämään serkkutytön kirkon osuuden rippijuhlista väliin. Olisin halunnut mennä "fiilistelemään" omaa vihkikirkkoa, mutta jää jotain jännitystä heinäkuulle ;)

Onneksi kerkesin kirkolle sen verran, että sain napattua muutaman kuvan! Illan aikana laukottiin pitkin pihaa sääskiä karkuun, mutta on mulla nätti serkkutyttö! Niin nuori teini jo, vastahan se syntyi?!?!?! Tuona viikonloppuna tunsin itseni vanhaksi.. Mutta ihan hyvällä tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti