Aikakauden loppu

maanantai 15. elokuuta 2016
Kahvi porisee ja mua hymyilyttää. Elokuun 15.päivä ja kuukauden aikana on sattunut ja tapahtunut todella paljon. Häiden jälkeen Norja, Ranuan eläinpuisto ja satatuhatta tavaran kantamista paikasta toiseen. Asunnottomuus tuntuu todella raskaalta.

Edelleen odottelen virallisia hääkuvia kuvaajalta. Sattumusten kautta saadaan ne vasta parin viikon päästä ja mua harmittaa ihan älyttömän paljon. Mutta itse tiedän sen, että me kaikki ollaan vain ihmisiä ja kun saan kuvat käsiini niin tuskin muistan tätä oloa enää ollekaan. Niitä siis odotellessa olen keksinyt muuta tekemistä. 


Ja mun yksi elämän aikakausi on loppumaisillaan. Tekis mieli kirjoittaa tähän, että lopetan blogin kirjoittamisen, mutta ehei vielä, koska me muutetaan TÄNÄÄN! :D

Oma koti, omat rutiinit, omat ruuat ja liikkumiset. Yhteinen asunto kolmen vuoden jälkeen tuntuu niin pirun hyvälle! Kolme viikko etsin asuntoja ja sitten tärppäsi ihan keskustasta sopiva asunto ylimmästä kerroksesta, jota Riku ei ole vielä edes nähnyt! Toivottavasti tämä on viimeinen vuokra-asunto, missä tullaan asumaan :)

Muutto rumban jälkeen odotan aikaa, kun kaikki tavarat on löytäneet paikkansa ja pääsen koneelle istumaan ja oikeasti käsittelemään lomakuvia ja muutenkin vain olemaan ihan itsekseen. Sitä odotellessa, nyt lähemme hakemaan uuden kodin avaimia! Pohjoinen, täältä tullaan!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti