Vaimon elämää

maanantai 1. elokuuta 2016
Instagramissa merkinnällä #lukkarihäät2016 löytyy jotain kuvia ennakkoon jos haluaa käydä katsomassa :)

Hellurei ja hellät tunteet! Täällä alkaa häähumu laskemaan täysin ja arkeen palaaminen on koittanut. Häitä edeltävä viikko oli kiireinen kuten ennustin, mutta olen nauttinut jokaisesta hetkestä niin paljon! Se jännitys, juhlapaikan koristelu, Rikun jännittäminen, koemeikki, suihkurusketus, kaasojen kanssa vietetyt ajat, Rikun polttarit, viime hetkien kriiseilyt..

Oikeastaan ihan kaiken suhteen, mutta selvittiin siitä hengissä! En yhtään ihmettele, kun muut morsiamet sanoo päivän menevän nopeasti ja se on elämän yksi parhaista päivistä. Ja niin se heittämällä oli!


Mun tuurilla arvatkaa montako kuvaa muistettiin ottaa itse juhlapaikan koristeluista ja asetteluista.. Täysin nolla! Kaksi kokonaista päivää sitä laiteltiin ja duunailtiin, mutta kuvia ei muistettu kyllä ottaa juuri nimeksikään. Vielä edellisenä päivänä leikkasin ja liimasin menu- lappuja, kaaso kirjoitteli nimikylttejä ja mietittiin istumapaikkoja, tulosteltiin vieraskirjoja, mutta kaikki me saatiin laitettua ajoissa paikoilleen! Hääviikon rahamenekki meni kyllä varmaan tonnin enemmän kuin oltiin suunniteltu, mutta voi kauhistus kuinka paljon karkkeihin, kukkiin ja muihin sälään saa kulumaan rahaa! Kyllä oon niin iloinen apujoukoista, joiden kanssa saatiin homma toimimaan paremmin kuin hyvin!

Ja itse jääjuhlahan meni mitä parhaiten! Ainoa miinus oli se, että tilattiin hirveää myrskyä ja kaatosadetta ja saatiin vuoden lämpimin päivä, joten varmasti jokaisella oli KUUMA! Huhheijaa, mulla ainakin hiki vaan valui ja Rikukin vaihtoi paidan jo aikaisessa vaiheessa pois, mutta mikään ei ainakaan meidän menoa haitannut. Mulla itsellä oli todella seesteinen olo, rakastunut ja katselin ihmisiä vain sillä silmällä, että kiitos kun tulitte ja olette parhaita <3 Jos me oltaisiin miljonäärejä, oltaisiin kutsuttu kaikki maailman ihmiset mukaan, mutta jokainen onnittelu on otettu kyynelin vastaan. Kiitos  vielä kerran <3


Huomenlahjana sain Rikulta matkan Norjaan, jonne suunnattiin heti seuraavana maanantaina. Viiden päivän aikana ajeltiin 1800km kahdestaan kierrellen luonteis- ja pohjoista Norjaa onnellisina ja suunnitellaan jo uutta reissua Lofooteille. Itse virallinen häämatkahan me vietetään ensi vuonna pidemmän aikaa ulkomailla, samalla juhlien meidän 10-vuotista seurustelua yhdessä matkustaen :)

En tiedä, onko tässä elämä sen kummemmin muuttunut, mutta sormus ja sukunimen muuttuminen on tuntuneet oikein hyvältä ja Rikun sanominen mieheksi kuulostaa oikein kivalle. Vaimoksi esitteleminen särähtää vielä korvaan, mutta rouva kuulostaa niin vanhalta! Mutta voi että mie olen niin onnellinen, että saan nyt keskittyä asunnon etsimiseen ja aloittaa toivottavasti pian elämän (vanhassa) uudessa kaupungissa pohjoisessa ja ennen kaikkea: viimein yhdessä Rikun kanssa <3 

Rakastan sekä sormusta, että miestä oikein paljon. Moni on kommentoinut, että sormus näyttää ihan eriltä kuvissa, mutta todellisuushan on melkein joka asiassa paljon kauniimpi :) <3

Tässä tällainen pieni kooste kuulumisista, haluan kirjoittaa asioita järjestyksessä, joten odotellaan vielä virallisia hääkuvia ennen juhlista kirjoittelua. Kiinnostaako erillinen esittely koristeista, juhlien budjetointia jne. jälkihöpinät? Ainakin mielikuva vs. todellisuus ja kutsuista yms. pientä juttua tulossa. :)

4 kommenttia:

 1. Olet ollut ihan superkauniina!! :) Myös koristukset ja kukat näyttävät ihanilta!

  VastaaPoista
 2. Onnea! Oon jo ootellutkin näitä hääkirjoituksia! Vaikka itelle ei oo ajankohtaista, kiinnostaa silti lukea juuri noista asioista joita listasit, kuten budjetoinnista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juttuja on tulossa, nyt kun häähömpötys on laskenut niin jaksan keskittyä taas kirjoittamiseen kunnolla :)

   Poista