Minun vuosi 2016

lauantai 24. joulukuuta 2016

Tammikuussa kävin paljon hautuumaalla sytyttämässä kynttilöitä ja myös lopetan tämän vuoden samalla perinteellä. Elelin Oulussa pienessä alkavassa häähumussa kun kävin siskon ja kaason kanssa häämessuilla fiilistelemässä tulevaa kesää!


Helmikuussa kuvasin pikkuveljeni wanhojen tanssit ja olin tainnut tuolloin päättää muuton pois Oulusta. Aloitin koko asunnon suursiivouksen ja "turhasta tavarasta luopumisen" -asenne sen kun vahvistui entisestään! Taisin tuohon aikaan käydä vain töissä ja siivota kotona..


Maaliskuussa alkoi sitten häiden suhteen tapahtumaan! Monen viikon tekemisen jälkeen sain kutsut valmiiksi ja yllätyksenä sain äidiltä perinnesormukset: Isomummon vihki ja mummon kihla. Tämän jälkeen taisin kuluttaa 99% mun ajasta sormuksen miettimiseen :'D


Huhtikuus oli kyllä yksi tuhlaamisen kuukausi! Ostin ison kasan puuttuvia lisäravinteita ja hirveästi uusia meikkejä! Eikös se aina mene niin, että kaikki loppuu yhtäaikaa? Mulla kävi juuri niin! Matkustin myös ensimmäistä kertaa Rukalle kaverin 30-vuotis juhliin ja ihastuin kyllä Rukaan todella paljon!


Toukokuussa aloin tekemään "lähtöä" Oulusta ja hyväntuulisuus näkyi varmasti kilometrien päähän! Juonittelin kirjoituksissa rasvakahvien maailmasta aina blogi historian luetuimpaan tekstiin minusta ja Rikusta. Tottakai ikimuistoinen matka Tallinnaan työkavereiden kanssa jää mulle yhdeksi suureksi muistoksi sydämeen ja rakas vihkisormus saatiin valmiiksi kotiin odottamaan hääpäivää.


Kesäkuu oli yhtä juhlaa! Muutin väliaikaisesti takaisin vanhempien luo ja pidettiin ala- ja yläasteen luokkakokous! 9G! Mahtavia muistoja, naurua ja suuria saavutuksia. Kesään mahtui myös rippijuhlia ja matkustamista juhannuksena pohjoiseen tulevalle asuinalueelle! Silloin en osannut edes ajatella, että tuolla tulen joskus vielä asumaan enemmän kuin viikon verran!


Heinäkuu ja häät häät häät ja häät! Mutta kuukausi alkoi mitä parhaimmalla tavalla eli mun polttareilla!! Hoksasin, etten ole tuosta kyseisestä päivästä kirjoittanut sen erityisemmin mitään, mutta se on ehdottomasti yksi elämän parhaista viikonlopuista tyttöjen kesken! Vaikka hääsuunnittelu välillä rasitti niin saatiin ihanat häät, Riku vei seuraavalla viikolla Norjaan ja elettiin sellaisessa vaaleanpunaisessa hattarassa  koko kuukausi <3


Elokuussa kerroin aikalailla vaan hääjuttuja ja kävin Ranuan eläinpuistossa, mutta silloin muutettiin vihdoin yhteiseen asuntoon Rovaniemelle! Alotin myös vuoden jälkeen valmennuksen Unelma Itsestä ryhmässä <3

Syyskuussa leikkasin kuihtuneet hiukset hieman lyhyemmäksi ja päätin lopettaa hiusten värjäämisen. (Juuri nyt haaveilen taas oranssista tukasta..) Käytiin paljon vaeltamassa ja kalassa! <3


Lokakuussa elämä jatkui Rovaniemellä ja pienesti myös töiden merkissä. Nautin paljon omasta olosta ja vietettiin myös yhdeksättä vuosipäivää. 

Marraskuussa sairastelin flunssaa ja tehtiin päätös muuttaa pois Rovaniemeltä. Olen viettänyt paljon aikaa siskon kanssa, joka muutti mun iloksi pohjoiseen :)


Joulukuussa ei mitään ihmeellisyyksiä. Kirkossa on tullut käytyä vähän iloisemmissa ja surullisemmissa merkeissä, mutta joka jouluun kuuluu ne kauneimmat joululaulut.

Vuosi 2016 on tuntunut vaikealta, mutta löysin siitä kuitenkin paljon hyvää. Häät toki on luku itsessään, mutta muu oleminen lähinnä pään sisäisesti on ollut yksi iso työmaa! Odotan siis vuoden vaihtumista ja 2017 uusia, mahtavia haasteita!

Ihanaa joulua jokaiselle <3
Tervemenoa vuosi 2016, TERVETULOA 2017!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti