Vuosi 2017

torstai 5. tammikuuta 2017


Mulle uusi vuosi on vähän kuin lupaus uudesta vuodesta! Saan nollata ajatukset, keskittyä uuteen ja aloittaa ns. puhtaalta pöydältä.

Tammikuussa 2016 tein tällaisen lupauksen: "Huolehdin itsestäni, etten pala loppuun. Menen naimisiin hemmetin kauniina maailman ihanimman miehen kanssa ja muutetaan asumaan saman katon alle. Pidän yhteyttä ystäviin. Unelmoi ja mene joka päivä unelmia kohti. Pahalla hetkellä pysähdy miettimään parasta. Ja niin edelleen. Enemmän mennään siis tavoitteiden mukaan, kuin lupauksien. Tavoite on saada painoa alemmas välittämättä puntarin luvusta. Tavoite on saada kuntotestissä joka kerta parempi ja parempi aika... Mutta ennen kaikkea halu löytää se ilo elämään ja pitää kiinni niistä ihmisistä, joiden kanssa mulla on hyvä olla." Eli suoraan tuosta voi lukea, etten tehnyt yhtäkään varsinaista lupausta. 

Muistan ja rakastan sitä aikaa, kun tein itelleni monta lupausta vuodessa ja sain toteutettua kaikki! Silloin lupauksia oli mm. Veden juonnin lisääminen, monipuolinen liikunta jne. Siinä sivussa kaikki muu sujui kuin itsestään ja mulla oli hyvä olla! Ajattelin tässä jokunen aika sitten, että koska en tehnyt lupauksia 2016, annoinko itselleni luvan höllätä ja löysäillä koko vuoden?!? Ken tietää, mutta sen tiedän, että mulle vuosi 2017 tulee olemaan isoja muutoksia ja lujaa henkistä kasvua!

- Rakentaa oma koti kullan kallis ja nauttia elämästä Rikun ja Danan kanssa. Missä ja milloin niin se on vielä ihan suunnitelmissa, mutta uusi ympäristö tuo uusia mahdollisuuksia työskentelyyn, joten haastava ja entistä ahkerampi työnhaku siis alkakoon! Tälle vuodelle tavoitteena saada talous kuntoon ja työrintamalla uutta kipinää! Jos oikein hassusti käy niin joudun ehkä ostamaan oman auton! Iiks!

- Ihosta huolehtiminen! Se on uusin rutiini, joka toimii ja jolla olen saanut tuloksia. Iho on paljon paremmassa kunnossa ja haluan huolehtia ulkoisesta olemuksesta entistä enemmän. Jos vielä keksisin keinon näiden silmä pussien karkottamiseen niin olisi aika jees ;)

-Vähintään kerran päästä lentokoneella ulkomaille! Kesällä jonnekin lämpimään.. Oi mennään jo! Haluaisin juhlia meidän 10vuotista seurustelua vähän suuremmin, joten silloin viimeistään!


- Aloitin myös mulle tuttuakin tutumman vuoden karkkilakon. Tämä on mulle jo perinteeksi muodostunut, eikä pitäisi olla mulle mikään haaste. Kahdesti ollaan tässä mukana jo oltu ja mulle "joko/tai" on aina ollut se paras pelastus pahimmassa tilanteessa. Nyt kun facessa näyttäisi näissä hifistely ryhmissä olevan muotia kirjoittaa: "Ei tälle vuodelle mitään lakkoja vaan aloitan terveellisen elämän.." niin nyt kyllä kapinoin tätä vastaan ;D

- Kuukausittain vaihtuva haaste! Joku vanha lukija saattaa muistaa kun muutama vuosi sitten haastoin aina itseni uudella jutulla, esim. veden juonnin lisääminen, klo. 22.00 nukkumaan, uusi liikuntalaji yms. Ja tykkäsin tästä oikein paljon! Nyt vähän samaa, joka kuukaudelle tai viikolle oma haaste, jota toteutan ja testailen aina fiiliksen mukaan! Tammi-helmikuussa mennään tiukalla treeni ja ruoka jutuilla, siitä lisää myöhemmin. Äh ja kyllä nyt taas pyörii nämä kaikki kinkun sulattamiset ja kesäkuntoon 2019 jutut joka tuutissa.. Onneksi jo maaliskuussa mahtuu kuntosalilla hengittämään rauhassa ;)

- Jos joku on ihmetellyt, mihin mun liikunta aiheiset kirjoitukset ovat kadonneet niin nyt ne tekee paluun. Nyt viimein voin paljastaa, että 1.1.2017 alkoi 100 päivän sokeriton-haaste, joka kuvataan vlogina ja tulen sitä myös täällä päivittelemään! Jotain uutta sisältöä mun elämään ja tätä on odotettu!

Miksi vlogi? Ensinnä miks ei. Olen jo monen kuukauden ajan katsellut vlogeja ja jotenkin se fiilis vain vahvistui enemmän siihen suuntaan, että tämä kirjoittaminen ei yksinään riitä. Varmaan teistä JOKAINEN on huomannut sen, etten osaa enää kirjoittaa lyhyesti. Kuten tämäkin teksti on hirveen lyhyt vai kuinka...? Kun mulla on asiaa niin sen tiivistäminen on vaikeaa. Ja sitä asiaahan mulla muuten on ja PALJON!

Mihin mun vlogaaminen suuntautuu? Alanko tekemään pönötysvideoita puhuen lattialle, esittelyjä ostoksista tai meikkivideoita? Sen voin jo tässä sanoa, että en todellakaan :D 

Tässä pieni esittely mun kanavasta: (6min 21sek)


Kyllä, ensimmäisen videon tekeminen oli aika työlästä, mutta ainahan se ensimmäinen kerta on vaikein?

Pohjoista kauneutta, treeniä, ruokaa, haasteita ja pohdintaa pintaa syvemmällä! Siitä on mun vlogi tehty! Mukana myös ripaus matkailua niin ulkomailla kuin suomen kauniissa maisemissa. Mikäli tällaista mahdollisuutta sallitaan lähivuosille! Eniten odotan rehellisyyttä itseltäni, maailmankatsomuksen avaamista ja sitä, että saan jakaa kaikki nämä pään sisäiset ajatukset teidän kanssa entistä laajemmin!

Kategorioita tulee olemaan siis neljä, eiku siis viisi:
1. Liikunta, treenipäiväkirjat ja eri haasteet, 2. Ruoka, superfoodit ja reseptit, 3. Syvällistä pohdintaa, 4. Retkeily ja matkustaminen ja 5. Muuta (esim. esittelyt ja juuri tämä yllä oleva video.) Voin jo kättelyssä sanoa, että syvällinen pohdinta uppoaa jokaiseen lajiin jollain tavalla! Myöhemmin niille tulee omat väritykset, joten oma mielenkiinto on sitten helppo napata sieltä silmään!

Mie pyrin siihen, että videot on lyhyitä (alle 5min) ja tunnelma välittyisi aidosti sinne toiselle puolelle. Se, montako videota alan tekemään niin jos nyt alussa kerran-kaks viikossa ihan oman fiiliksen mukaan. Pidän kuiten tätä blogia edelleen ykkös juttuna, joten tämä ei hiljene! Pyrin siihen, että videon lisäksi tulee aina pidempi teksti blogiin, koska tykkään kirjoittaa ja niitä luonnoksia on todella paljon.. :)


Ihanaa alkavaa vuotta kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti