Kuuleeko Levi ja Arctic challenge?

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Hellurei ja hellät tunteet! Viime aikoina on ollut jotenkin todella vaikea olla tietokoneen äärellä kamalan väsymyksen vuoksi. Oon tosi kiitollinen siitä, että saan olla töissä, mutta nämä ensimmäiset viikot on aina niin raskaita, harjoittelua, opettelua talon tavoille ja ennen kaikkea uusiin ihmisiin tutustumista!

Väsymyksen lisäksi mulla on muutama ihan outo asia, mihin täällä on saanut tottua. Kaupassa ON kallista ja jos on tekemisen puutetta niin eipä lähdetä johonki Valkeaan shoppaileen ja tuhlaamaan aikaa.. No säästyy rahaa shoppailun suhteen, mutta ravintolassa täällä tulee kyllä helpommin istuttua, kun tarjontaa on näin keväällä paljon. Kesällä sitten täällä ei ole elämää, joten häätyy nyt nauttia kun vielä paikat on auki 😁


Tässä kuukauden aikana on tullut matkusteltua Rovaniemelle ja Ouluun ihan siihen pisteeseen saakka, ettei mua ihan heti saa täältä Kittilästä lähtemään pois. Mutta vaikka täällä Kittlässä on jonkin verran yksinäistä niin kyllä kavereiden näkeminen tuo ihanasti virtaa ja kaikkien vierailu täällä meillä on kyllä ihan huippua! Mutta tämä välimatka on kyllä huomattavasti pidempi kuin mitä olen ennen ajatellut. Ouluun lähdettiin ajamaan puoli 11 ja Oulussa oltiin viiden jälkeen, kun kuudelta lähdettiin katsomaan Harry Potterin ensimmäisen elokuvan sinfoniaa. 

Olin tosi pettynyt joidenkin ihmisten käyttäytymiseen konsertista poistumiseen ennen esityksen loppua ja vaikka kapellimestari sanoi, että saa taputtaa ja hurrata musiikista huolimatta elokuvalle yms. mutta joku raja sentään siinäkin! Mie tulin kuuntelemaan musiikkia, en katsomaan elokuvaa, joten ensimmäiset fiilikset koko touhusta meni yli-innokkaisiin huutajiin, kun joku Ron ilmestyi ruutuun.. Mutta konsertin ehdottomasti paras osa oli lopputekstit, kun elokuvan puhe ei häirinnyt musiikkia ja keskityttiin 99% vain musiikkiin. (1% menee sille törkeälle häiritsemiselle, koska ihmisillä narikkaan meneminen ensimmäisenä on esiintymistä tärkeämpää...) En myöskään ymmärtänyt osan pukeutumista: Suurin osa ihmisistä oli arkisissa tai epäsiisteissä vaatteissa. Toki kyseessä oli torstai ilta, mutta sinfonia on mun mielestä kuiten laittautumisen arvoinen tapahtuma. Fani pukeutuminen HP vaatteisiin on eri asia kuin sinfoniaan saapuminen TREENIVAATTEISSA? Ei mene mun ymmärrykseen, mutta tyylinsä kullakin...


Juuri ennen tänne muuttoa mun sisko muutti myös Rolloon ja meidän höpinöitä mulla on kova ikävä! Ennen meidän viha-rakkaus suhde on muuttunut vain rakkaudeksi ja vaikka me ei tehtäisi yhtään mitään niin meillä on aina hauskaa. Onneksi ollaan vain muutaman tunnin päässä toisistamme! 

Siitä välimatkasta tulikin sitten mieleen se, että se on ihan uutta mulle! Oulussa asuin niin, että kaikki mun tarpeellinen oli alle 3km päässä kotoa, mutta vasta tänne muuttamisen jälkeen on konkretisoitunut se fakta, että mun häätyy alkaa harkitsemaan auton ostamista ihan tosissaan. Ei täällä mitkään bussit kulje.. Toki nykyisen kodin lähellä on kaikki: Kauppa, kuntosali, posti ja työpaikka.. Viime viikonloppuna kävin autolla mutkan Levillä hämärällä ihan kamalassa säässä ja alkuviikosta samaisella reissulla ajoin kuin mato jään vuoksi.. 

Sain myös Arctic Challenge tapahtumasta 3kk salikortin Levin Wellness Clubille, joten nyt mulla on salikortti kahdelle salille sekä Kittilään Aslakin liikkeeseen, joten treenaaminen on entistä monipuolisempaa. Tosin se välimatka sinne Leville on se 20min autolla per suunta, joten sinne ei ihan joka päivä halua edes lähteä treenaamaan..


Arctic Challenge winter edition 2017 tapahtuma oli nimensä veroinen lumisateineen ja olosuhteet oli kyllä juoksijoilla ankarat! Itse olin siellä kuvaamassa, tosin Nikonin kameraan en ollut koskenut sitten... Puoleen vuoteen? Vähän meinasi olla sormi suussa, mutta mikäs siinä! Mutta oli sitten kesä tai talvi versio kyseessä, tapahtuman periaate on voittaa itsensä! Mukana kannetaan pölliä, joka pyritään saamaan maaliin parin tai joukkueen kanssa. Siellä näky ikea kasseja, naruja ja ihan pelkkää raakaa voimaa, mutta ilman pölliä ei maaliin ole asiaa :D 

"Kyseessä on talvinen versio huikean suosion saavuttaneesta esterata ja juoksutapahtumasta, joka on valloittanut Levin jo kahdesti, aiemmin kesällä. Jos luulit kesän Arctic Challenge kisassa kohdanneesi ja antaneesi jo kaiken, niin Arctic Challenge Winter Edition muokkaa käsityksesi uudelleen. Nyt ei kahlata suossa tai uida rapakossa vaan rämmitään lumessa arktisen ilman armoilla ja todella annetaan kaikkemme. Arctic Challenge Winter Edition päivittää Levin lomasi tälle vuosituhannelle – se on kokemus, josta todellakin riittää muisteltavaa ja kerrottavaa. Otatko arktisen haasteen vastaan?

Rata täynnä yllätyksiä maisemissa, jossa metrinen lumikerros laittaa haastekertoimen kohdilleen. Juoksuosuus koluaa rinteitä ylös ja alas n.6,5 km verran. Reitin varrella koet 10 haastetta, jotka koettelevat sekä fyysisiä että henkisiä voimavaroja. Takaamme, että osallistujat tulevat jälleen kastumaan, rämpimään, taistelemaan ja ennenkaikkea voittamaan itsensä. Myös kuuluisa kisapölli on jälleen matkassa" Virallisille sivuille linkki TÄSSÄ.

Viime kesän tapahtuma oli juurikin meidän hääpäivänä 23.7.2016, joten ihan ymmärrettävästä syystä en osallistunut mukaan ;) Mutta nyt meikä kyllä alkaa treenaamaan 22.7.2017 kesän tapahtumaa varten! Meikä juoksee ehkä enemmän niitä paarmoja ja öttiäisiä vastaan kuin itse esteitä, hyvä sitten juhlia ensimmäistä hääpäivää ihan rätti väsyneenä, mutta onko sillä niin väliä? Ja toki ekana mun pitää saada pari itelle, eli KUKA ON MUKANA? 


P.S: Oisin tehnyt tästä koko ajasta tubeen videon, mutta arvatkaa hukkasinko sen THE muistikortin... Tottahan toki, mutta en voi käsittää, mihin se on kadonnut tässä meän makkarissa... :D

1 kommentti: