10 matkakuvaa Teneriffalta

keskiviikko 14. helmikuuta 2018
Ens alkuun: Hyvää ystävänpäivää kaikille <3 Tänään luvassa vähän erilainen kuva juttu, kun samalla kuvien taustalla on haaste. 10 matkakuvaa viime viikon Teneriffan matkalta, olkaapas hyvä :)

1. Kuva lentokoneen siivestä
Lentopelkoisen suurin unelma on tasainen lento alusta loppuun ja en ole tainnut koskaan olla näin mukavasti lentokoneessa. Viiden tunnin lennolla kaunis auringonnousu ja paluu matkalla vastaavasti lasku. Myös lensin ensimmäistä kertaa Thomas Cookin lennolla.


2. Paras vahingossa onnistunut otos
Kuvaajan ongelma on se, että harvemmin itse kuvaajasta otetaan kuvia. Sisko kuiten yllätti mut täysin ottamalla minusta täydellisen aloitetun kuvan bikineissä meidän hotellin yläkerran terassilla.


3. Matkakuva, joka saa hyvälle tuulelle
Kirjaimellisesti "tuulelle". Haluttiin ottaa yhteiskuva Teide-tulivuoren juurella, mutta siellä oli niin kamala tuuli ja ilma miinuksen puolella, ettei tämän parempaa kuvaa ei ollut edes mahdollista saada :D


4. Luontokuva
Anagan luonnonpuistoon haluan lähteä vielä jonain päivänä uudestaan. Tuo metsikkö oli niin uskomattoman lumoava! Vaatetuksesta voi päätellä, että n.900m korkeudessa ja illalla kuuden aikoihin aurinko ei enää paljoa lämmittänyt muuta kuin mieltä!


5. Kuva yläilmoista
Teiden kansallispuiston maisematiellä ajeltiin pilvien yläpuolella, joka loi kauniin pilvimeren meidän alapuolelle.


6. Postikortti maisema
Puerto de la Cruzin rannikolla sijaitseva kävelukatu ja merivesialtaat (Costa Martianez) lumosi kauneudellaan, paistoi aurinko tai oli kaatosade.


7. kuva matkaseurasta
Siskoni, jonka kanssa lähdimme ensimmäistä kertaa kahdestaan ulkomaille. Viimeksi vuonna 2008 ollaan oltu Dubaissa sukulaisten kanssa, mutta hyvin me pärjättiin meidän englannin taidolla. Kuvassa kasvitieteellisen puiston toisiksi isoin puu :)


8. Fiilistely kuva rannalta
Merivesi oli tähän aikaan vuodesta kylmää, joten uiminen Atlantin valtameressä jäi reisiin saakka.. Huomatkaa laavakivi eli musta hiekkaranta!


9. Hyvää huomenta- kuva
Meidän hotellin parasta antia oli meidän näkymä Teide vuorelle! Ei ihan huonosti mennyt tämän hotellin suhteen, kun maisema ja sijainti oli enemmän kuin 5/5!


10. Lempi kaupunkini
Mascan pieni kylä keskellä vuoria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti