Mekko mietteitä

torstai 16. toukokuuta 2013
Taas alkaa tämä aika vuodesta, kun mietitään mekkoa valmistujaisiin/yo-juhliin. Mulla on vain muutamat juhlat omien lisäksi, mutta mekko taitaa tulla ihan omasta kaapista. Vaihtoehtoja on kolme:


Pikkumusta tai turkoosi. Tuo musta olis ihana, mutta haluanko olla taas mustissa? Lakkihan tulee olemaan musta-lila-sininen, joten sen mukaisesti pitäisi värit tulla. Varmaan kynnet ja meikki tulee lakin mukaisesti, eli ei ehkä värikästä mekkoa?

Tuo turkoosi taitaa siis jäädä poikottiin näistä juhlista (ja odottamaan kaappiin paremmin istuvia aikoja, tuo ylempi kuva viime syksyltä ja ihan kamalan näkönen. Hyi!)


Mekko, joka on ollut mun ekoissa valmistujaisissa vaaleissa hiuksissa 2010, Rikun juhlissa just ja just päälle mahtuneena punatukkasena 2011.

Alin mekkokuva otettu tänään ja mekko mahtuu mulle taas päälle. Eikä muuten purista mistään ja yläosa jopa tippuu päältä!! Eikä vetoketju takaakaan mene ihan miten sattuu. Syy löyty tänään aamulla puntarista. Dieettiä takana epävirallisesti 4 viikkoa ja virallisesti toinen viikko lähti käyntiin. Pakko kait alkaa uskomaan, että -20kg raja alkaa paukkumaan pikku hiljaa ja saavutetaan kesällä ihan varmasti!!! Työtä, työtä ja työtä..

4 kommenttia: