Minilomaa

lauantai 11. toukokuuta 2013

Tässä sitä istutaan kotona, tekemättä mitään. Olo on niin helpottuneen tyhjä, etten ole edes halunnut keksiä tälle iltaa mitään tekemistä. Sää on ollut myös ihan kamala.

Tosiaan, kuten eilen yöllä neljän aikaan ilmoitin, että nyt mun oppari on valmis. Kolmessa viikossa sain aikaan 26 sivua ja tänään sitten viimeistelin lähteet ja muut pikkuset asiat ja nyt se on lähetetty arvioitavaksi. Riku ja äiti ainaki sano sen olevan ihan kiva, että eiköhän se nyt läpi mene. Tuo ihastuttava VAPPULAKKI on motivoinu ihan kivasti valmistumaan koulusta pois! Siskon lakki pääsi testiin ja se ite ei koskaan pukis tuota enään päälle. VK-ohjaajien oma lakki on valkonen, jossa on tumman sininen nauha ja siinä vielä lila nauha. Lakilla haluan viestittää, etten ole mikään ylioppilas ja siksi päädyin ammattilakkiin :) Nyt saakin hyvällä mielin alkaa suunnittelemaan asua! Stressiä stressin perään ;)


Tässä on muuten opittu ja opeteltu vaikka mitä uusia juttuja opparia tehdessä. Alussa mietin, että en löydä mitään uutta tai edes mielenkiintoista lukemista, mutta auta armias tuo Kaisa Jaakkolan hormonitasapaino on mitä parhain kirja ikinä. Mun mielestä jokaisen ihmisen pitäisi se lukea. Ihan jokaisen! Kirjassa kerrotaan hyvin myös haiman vajaatoiminnasta ja ylirasituksesta, burnoutista jne. Ja mikä parasta: Terveellisestä elämästä, johon jokaisen tulisi tähdätä! Olet mitä syöt pitää paikkaansa. Ihan mahtavaa! :)

Opparin tekeminen siis kannattee tosiaankin ottaa mielenkiintoisesta aiheesta ja vaikka valmistun viittomakielen ohjaajaksi, ei aiheen tarvitse suoraan liittyä aiheeseen. Kouluhyvinvointi, ravinto, liikunta ja lepo on jokaiselle ihmiselle tärkeää. :)


Olen kerennyt vähän lomailla myös. Käytiin mamman kanssa äitienpäivä lounaalla Tornion Hevis Delissä ja jälleen kerran ruoka oli mitä parasta. Myöskin "siskon" poika Raffe viihdytti ja itketti, mutta se jos joku pitää täällä kotipuolessa nähdä :)

Dana rakaskin sai uuden kodin, koska edellinen koppa hajosi. Ensin neiti kiersi koko kopin kaukaa, mutta vanhan tyynyn lisääminen alustaksi on unohduttanut vanhan kopan kokonaan. Nyt se ei suostu tulemaan tuolta ulos! Ja voi kauhistus nuita Danan karvoja! Sen korvat ovat ihan takkuset ja harjasin niitä selväksi tunnin ajan. Tassukarvat ja mahakarvat rehottavat joka suuntaan jo viikon jälkeen.. Hohhoijaa, taas odottaa huomenna parturointi ihan urakalla, ettei taas viikon päästä tarvi takkuja selvittää. Aikuisen cavalierin karvoitus on aika villaista, joka huopaantuu helposti pitkäksi kasvettuaan :s

No onneksi neiti nautti ulkona juoksemisesta metsässä vapaana ja tosi hyvin totteli! Meillä on ollut vähän jääräpäisyyttä havaittavissa, mutta vapaana ollessaan vähän oudommassa ympäristössä se tottelee kuin unelma. Myös käytiin juoksemassa spurtteja mäessä ylös alas 20min ja meinasin kuolla. Muistakaa ottaa vettä mukaan! Nyt alkaa vatsalihas treeni ja saunaan rentoutumaan!

Hyvää mammanpäivää kaikille ja muistakaa halata huomenna äitiä! :)

2 kommenttia:

  1. jos tuo mäki on se miksi sitä luulen.. eli täällä sun kotopuolessa oleva jossa on talvisin latu, niin olen aivan äimänä. laskin tuosta yks talvi pulkkamäkeä ja ko kahesti KÄVELIN sen ylös niin olin kuolla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin se sama mäki ja no.. Pienenä se oli paha, mutta ei se nykysin ole edes jyrkkä. Ainakaan pahasti :D

      Poista