Remontista matkalaukkuun

maanantai 6. toukokuuta 2013

Oho mulla on blogi. Melkeen unohdin. Ei nyt sentään, vaan olen elänyt kameratonta ja kännykän piuhatonta elämää, eli kuvasaldo on lähes nolla, eli blogiin en mitään kirjoita ilman kuvia. 

Viikonloppuun mahtuu jälleen opparia, remonttia (juttua tulossa myöhemmin omana juttuna) ja tietty vähän rentoutumista kavereiden kanssa. Tässä on yritetty kovasti palata urheilun pariin ja hyvin on sinne päästy! Kaksi salitreeniä ja aamukävelyä on sujunut hyvin mielin ja rankasti. Kyllä se "kadonnut" haukka sieltä vielä takaisin tulee.. Ikävästi nesteet lähteny liikkumattomuudesta ja no, rasvaa tässä yritetään kovasti kuoria kropasta pois. No vuoden päästä katotaan uusiksi massakauden jälkeen..

BC jää tosin tauolle alkuviikoksi, koska tänään oli "älä laihduta"- päivä ja meikä tietenki oli siinä mukana :) Ei nyt oikeasti, koska olen taas muuttanut maiseman etelämpään ja täällä ei ihan ruokavaliosta jaksa pitää tiukasti kiinni. Kiireen ja touhun keskellä kummiskin katotaan, mitä suuhun menee. Keskiviikkona kun paluu pohjoseen tapahtuu, aloitan dieetin 100% tarkkuudella! Ja tankkauskin osuu sopivasti valmistujaispäivälle, sitä odotellessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti