Tyhjä olo.. TAAS?

tiistai 14. toukokuuta 2013

Ei ole todellista. Tiiättekö sen tunteen, kun tajuaa vihdoin hyväksytyn opparin ja sen esityksen jälkeen, että tässäkö se kaikki oli? Kaksi vuotta koulussa on nyt ohi. Muutama hassu tunti ja saan toikkarin käteen? Ei hitsi, mihin tämä aika menee?

Tänään oli luokkakin viimeistä kertaa koolla. Seuraavan kerran ollaan valmistujaisissa. No, kaksi hassua tehtävää tekemättä ja se olis siinä.


Koskahan sitä jaksais palata tietokoneen ääreen ja alkaa kirjoittaan blogia? Tänään vasta havahduin sen olemassa olosta! Eilinen päivä meni koomassa, kävin nimittäin uusimassa tammikuussa tehdyn UKK-kävelyn ja torstaina mulla on kehonkoostumus mittaus! Jänskättää ja muutoksia sitten kerron mahdollisimman pian. Voin sanoa, että selkälihakset parantu +7, eli 30sek aikaan 47 selkää menee!! :)

Treenit on alkanut sujua ihan kivasti. Treeniä kotona, aamu aerobista ja tänään jopa tunnin lenkki! Nyt alko paineet siitä, että näyttäis kivalta valmistujaisten mekossa, eipä haluta herkkuja. Kolme viikkoa tässä kerkeää treenata täysillä ja muuton kera.. :D 

Bikini-dieetti sujuu ihan kivasti, ei ole nälkä ja tänään jopa unohdin aamupalan, mutta se tilanne on korjattu! Huomenna jopa pääsen salille treenaamaan pitkästä aikaa ja ihan kaverin kera! Jes!


Danalla ei ollut tänään niin kivaa. Aamulla se ei suostunut meneen ulos, joten nostin sen nurmikolle, pissasi ja takasin sisälle. Päivällä oli pakko lähteä lenkille ja siellä ripsi vettä. Dana vihaa vettä, mutta se käveli! Ihan ite!

No ite innostuin lähteen meän perinteiselle tunnin lenkille ja se väsy puolessa välissä, joten kirjaimellisesti käytin koiraa lenkillä. Ei koira minua, vaan minä sitä. Se vaan löntysti ja tuijotti maisemia.. Laiska!!!! Ekassa Dana kuvassa näkyy tilanne, joka kesti puolituntia.

Kotona se oli niin väsyny, että se sammahti sohvalle. Se ei reakoinu mihinkään, joten aloin leikkaamaan sen rumia tassukarvoja ja ei, tästä ei tuu koskaan loppua! Karvoja joka paikassa ja Dana juoksemassa karvatuppoje kanssa karkuun. Huoh. Huomenna uusiksi :D Ja tuo karvapussi on kaksi kämmentä -vierrekkäin kokoa.

No sellanen stoori. Riku kattoo jääkiekkoa (evvk...) ja Dana makoilee kopassa edelleen järkyttyneenä saksista. Haha, osaa se näyttää järkevältä.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti