Mieshaaste

sunnuntai 15. helmikuuta 2015
Kuva täältä
Sosiaalisessa mediassa on viime aikoina liikkunut mieshaaste, jossa naiset (tai miksei miehet) julkaisee viisi kuuminta miestä tältä planeetalta. Listan tekeminen oli yllättävän vaikeaa, koska rajasin suomalaiset, oman hellun (joka on tietty listan ykkönen, mutta sehän on jokaiselle itsestään selvää?) ja sellaiset tuttavat pois listasta. Ulkomaalaisia julkkis miehiä löytyikin sitten ihan liiaksi asti. Haastavaa tästä teki sen, että mun englannintaito rajoittunut ja on yleisesti vaikeaa, saati pitäiskö mun muistaa ne ihka oikeat nimet... 

Olen edelleen järkyttynyt siitä, kuinka hyvännäkösiä kolmekymppiset miehet on!! Vaikka ihminen on parisuhteessa niin on ihan tervettä heittäytyä tällaiseen haasteeseen, joten huumoria mukaan. Jos joskus miehet innostuu tekemään listaa kuumista naisista niin meikä on ehdottomasti mukana! Se vaan sattuu olemaan sitten 274% vaikeampaa, koska kauniita naisia on paljon! :)

En saanut kyllä listattua ihan viittä nimeä, mutta antaa palaa :)

Kuva täältä ja täältä.
Ensimmäiset kaksi nimeä oli helppo valita. Nämä miehet ovat kulkeneet mun "kuolalistalla" jo monen monta vuotta. Kuka nyt voisi vastustaa True Bloodin vampyyri Ericiä. Varmaan ekasta jaksosta lähtien olen ollut ihan myyty, vaikka yleensä en edes pitkistä ja "luisevista" miehistä pidä. Miehessä pitää olla kokoa, mutta nuo kasvot.. Ja ruotsalainen näyttelijä, joka menestyy maailmalla? Arvostan! Tän miehen kuva on ollut meillä Rikun kanssa jopa tietokoneen työpöytäkuvana... :))

Jason Stathamin näyttelijän taidot vaikuttaa siihen, miksi tykkään toimintaelokuvista ja varmaan joka ikisen Stathamin elokuvan olen katsonut. Toiminta sopii herralle paremmin kuin hyvin ja kalju on tässä tapauksessa sellainen aikas vaikuttava tekijä.

Hihi, meinaan laittaa jokaiseen väliin-> :D , koska tätä on niin hauska tehdä!! Kestohymy loppupäiväksi.. :D

Kuva täältä ja täältä
Hrr.. Tarviiko lisätä? Vampyyripäiväkirjat- sarja Damon ei heti sytyttänyt, mutta sarjan edetessä se karisma vaikutti suuresti siihen, miksi tämä mies listalle pääsi. Jos nyt vedetään "tavallisen elämän" kortti tähän väliin niin pinnallisuuden edelle menee kyllä ihmisen luonne. Kuinka hän puhuu, millainen huumori on jne. Moni näyttelijäkin on oikeasti hyvännäköinen, mutta jos roolihahmo on kamala niin kyllä se vie maun siitä ulkonäöstä. Sama pätee tosielämään, vaikka olis kuinka hyvännäkönen mies, mutta jos luonne on täyttä sontaa niin se mies jää kyllä yksin. Tuskin olen ainoa, joka on tätä mieltä :)

True blood -sarjasta (oikealta nimeltään Joseph) mies, joka myös Magic Mikestä tunnetaan. Tässä on sellainen esimerkki myös, joka ei ulkonäöllisesti ensimmäisenä tulisi mieleen listaa tehdessä, mutta ajan kanssa olen vaan alkanut siitä diggaamaan. Tumma, roteva mies ja tuon näköisen miehen vieressä mulla vois olla pimeällä kadulla turvallinen olo. Älkää edes kysykö, mistä tuo tupsahti mieleen.. :D

Kuva täältä ja täältä.
Tässä on kaksi "uusinta" miestä.. Pitäiskö mun huolestua mun elokuvasuuntauksista, kun samoista sarjoista on niin monta hahmoa mukana? Vampyyreitä vielä kaiken lisäksi, ei ole totta!! Kellan on siis Twilight sarjasta tuttu Emmett Cullen. Kalvin Kleinin malli, myöskin kolmekymppinen ja no... Nuo silmät jotenki kiehtoo! Viimeinen kolhu taisi olla Herkules elokuva, jonka katoin ihan vain tän näyttelijän vuoksi.

Channing Tatum taitaa olla jokaisen naisen listalla, mitä olen nähnyt. Ja pakkohan se oli lisätä tähän mukaan. Ei lisättävää!

Toki loppuun listaan kaksi vähän nuorempaa herraa mukaan. Muiden kuolatessa Twilightin Edwardia meikä kuului Jacobin joukkoihin. Löydän Taylorin kasvojenpiirteistä paljon samaa Rikun kanssa. Rikulla on myös ollut pitkät hiukset ja kun elokuvassa Jacob leikkaa lyhyeksi niin pystyin samalla sekunnilla kuvittelemaan Rikulle lyhyet hiukset ja luojan kiitos herra komistu 140% sen jälkeen.. Kummatki siis :D

Zac Efron.. Tuo High school musicalin komistus. En osaa edes kertoa mitään sen erikoisempaa, koska tuo poikahan komistuu vielä lähempänä kolmeakymmentä.. (Ja on kaikista luisevin tästä porukasta ja yleensä kartan luisevia poikia..) Sitä vanhentumista odotellessa.

Heh, tätä kirjoitusta oli hauska tehdä vähän pilke silmäkulmassa, joten älkää ottako niin tosissaan. Nyt naiset kuulkaa listaamaan omia päiväunien kohteita, eiku.. :") *räkänauruun repeäminen*

Kuva täältä ja täältä

11 kommenttia:

 1. Samoja miehiä löytyis minunkin listaltani ;)

  VastaaPoista
 2. Uu, tässähän olikin hyvin silmänruokaa tälle illalle ;P Omalle listalleni pääsisi myös Joe Manganiello, Channing Tatum ja Alexander Skarsgård! Ihan jokaisen listalla on Jason Statham, jopa mun miespuolisella ystävällä se oli ykkösenä :D On kyllä nyt ihan pakko katsoa joku leffa missä se esiintyy.. Alexanderin veli on muuten kans ihan symppis! Näyttelee sarjassa nimeltä Hemlock grove. Vähän liian nuori vaan omaan makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös johnny depp näkyy aika monella. Joku toinenki nimi oli mielessä, mutta se nyt hyppäs ohi... Joo Vin Diesel! Pitääpä kysyä Rikulta hänen lista, pääseekö Statham siihen mukaan. (Voi olla että sen jälkeen tehdään naislista :D) Statham on niin vanha näyttelijä, että varmaan siksi on niin monen listalla. Alexanderin isä on myös komea mies, siinä on kyllä suku kohdallaan... :)

   Poista
  2. Ihan totta! Onhan se Johnny Depp:kin omalla tavallaan ihan karismaattinnen ja.. niin :D Vin Diesel ei iske mulle, vaikka ihan hyvän näköinen onkin :) Me itseasiassa toissa iltana kolmistaan kavereiden kanssa tehtiin lista niin miehistä ,kuin naisistakin. Yksi meistä siis se mies. Ihan hauskaa ajanvietettä miettiä tämmösiä :D Pitääpä muuten googletta myös se Alexanderin isä :P

   Poista
  3. Onhan se! Ja ei Vin mulle myöskään iske ihan täysin, vaikka lihasta löytyy. Ei visti hyvä idea, jos on joskus joku tyttöjen ilta niin ei tylsyys iske! :)

   Poista
  4. Niin ja se Alexanderin veli varmaan komistuu ajallaan ja isä on varmasti ollu komea nuorempana, hyviä näyttelijöitä jos ei muuten! :)

   Poista
  5. Juu ihan hauskaa vertailla, kuka tykkää kenestäkin ja miksi :D On kyllä kaikki Skarskårdit komeita miehiä omalla tavallaan :) Ja toki myös hyviä näyttelijöitä! Ajateltiin muuten alkaa katsomaan Snatch nyt seuraavaksi, että näen sen Stathamin! Oon kyllä ihan kunnolla pommittanu sua näillä mies -kommenteilla tälle illalle :D

   Poista
  6. Ei haittaa yhtään! Hyvää leffaa sulle! :)

   Poista
 3. Kyllähän noista jokasta vois kädestä pitää... :') Itelle ei tuo Channing niin iske, mutta kyllähän se menettelee! :--D Ah Damon, eiku siis Ian, ja tuo Kellan... Ihan lempparit.<3 Nyt alko kyllä mietyttään että ketkä kaikki pääsis omalle listalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tatum ku tulis pyytään treffeille niin tuskin kieltäytyisit? Niinpä, ei se ihan mun ykköseksi mene mutta kuitenki kaivo tiensä mukaan listaan.. :D

   Poista