Kädetön elämä

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Kuka on hullaantunut Stockmannin hulluista päivistä? Toistaiseksi mulla on jäänyt nämä bileet välistä, vaikka huomenna ajattelin käydä paikalla piipahtamassa. Se fiilis on jotenkin niin uskomaton, paljon ihmisiä ja oikeasti HULLUJA hamstraajia. Itse olen tehnyt etukäteen listan, mitä haluan ja mitä voin ostaa. Ei liiallista tuhlailua, vaikka ajattelin olla perjantaina nettishoppailemassa jo klo 7.00.

Yllä näkyy uusin ostokseni eli Villeroy and Bochin ruokalautanen. Kodin1:ssä oli alennuksessa lähes kaikki 20-30%, joten uskalsin kotiuttaa kaksi lautasta. Olisin kovasti halunnut ostaa isommat suorakulmion muotoiset lautaset, mutta mun harmiksi se malli ei mahtunut mikroon! Olen nyt ihan tyytyväinen tähän kokoa pienempään malliin ihan vain käytännöllisyyden puolesta.

Mulla on meneillään joku todella masentava kausi, kun en saa kirjoitettua koneella yhtään mitään ja kuvaaminen on ihan mälsää yksin. Voi kuinka pienen pieni säälittävä viilto hauiksessa saa mut ihan turraksi. Käsi on todella kipeä, vaikka haava on ehkä 1x1 cm kokoinen, mutta sitäkin kipeämpi. Käteen on muodostunut (kuvan jälkeen) aika kauhistuttava mustelma, mutta se ei ole minun kohdalla yhtään uutta, koska saan pienestäkin kosketuksesta tumman jäljen. 


Voi antaisin mitä tahansa, että voisin harrastaa liikuntaa. Tylsistyn kotona ihan loppuun asti ja en ole oikein "ei saa hikoilla" -liikkuja. Aina se hiki tulee, vaikka kuinka kevyesti yrittäisin ottaa. Ehkä uskaltaudun huomenna venyttelyyn, mutta sen teen ihan täysin käden ehdoilla. Lauantaita odotellessa, kun saan poistaa siteet, mutta muutamaan viikkoon ei hauista pumppailla hirveästi, ettei haava aukea ja ala arpeutumaan rumasti. Onneksi odottavan aika on pitkä ja mahdollisimman tylsä, että kerkeän tällaisiakin asioita miettiä? :D

Jos jotain huonoa niin jotain hyvää myös. Kuka nautti viime viikkoisista revontulista ja auringonpimennyksestä? Tuli niin Rovaniemen ajat mieleen, kun pystyin omalta parvekkeelta katselemaan revontulia vaikka joka ilta ja viimein koin saman tunteen myös täällä Oulussa! Nyt toki on lumi jo satanut ja takatalvi on saapunut. Se on merkki alkavasta keväästä?!? Auringonpimennyksen näin töissä hitsaajan lasien kautta, joten ehdin nähdä lähes täydellisen pimennyksen ennen tunnille lähtöä. Fiilis oli kyllä ihan huippu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti