Uusimmat hullut ostokset

lauantai 23. huhtikuuta 2016
Tämä kuukausi on ollut oikea tuhlailun aikaa. Mikä kumma siinä on, että kaikki loppuu yhtä aikaa? Meikit alkaa huutamaan hoosiannaa, palautusjuomat ja paljon muuta... Äh, melkein harmittaa tämä rahanmeno, mutta toisaalta jos jotain loppuu niin häätyy siihen tilalle jotain ostaa.. 

Tosin jotain olisi voinut jäädä ostamattakin, mutta miksi säästää myöhempään kun olisin ostanut ne kuitenkin... :'D


Lumene CC -meikkivoide sekä Light ja Medium / Lumene Kulmaväri ja vaha / Nivea after shave balm (Kyllä, olen mainoksen uhri ja kun kokeilin tätä meikkivoiteen kanssa niin tämä toimii pirun hyvin! Onneksi Riku saa myös tätä käyttää niin ei ole niin yksinäinen kaapissa.) / Make up store Cover All Mix -peiteväripaletti tummille silmänalusille. Hirveästi vielä haluttaisi hakea se vahamainen kulmaväri, mutta harjoittelen ensin nuilla uusilla ennen sitä.. Tämä ei kyllä ole hullareilta, mutta samana päivänä ostin! / Kuvasta puuttuu, mutta ostettiin iso kasa Marimekon  kastehelmi servettejä meidän häihin! :)


Casan läpinäkyvä kaksipuoleinen kehys meidän hääkutsulle. Tuossa näkyy siis kummatkin puolet ja olen ihan rakastunut siihen. Niin kaunis ja yksinkertainen! Alempana vielä toinen kuva läpinäkyvyydestä. / Iso kimppu tulppaaneja tottakai! 

Oulun uusi Kauppakeskus Valkea ei kyllä tuottanut pettymystä ja olen enemmän kuin iloinen sen ilmestymisestä. Eniten odotin Tigeria, Sokosta, sisustusliikkeitä ja ihania ruokapaikkoja.


NYX NYX NYX.. Olen ihastunut! Meikin kiinnitys suihke/ Ihohuokosten peittäjä, eli primer Pore Filler / Wonder stick korostuskynä on ihan ok, mutta haluan ehdottomasti puuterimaisen tuotteen korostukseen seuraavaksi / kaksi matta huulipunaa.. Jokaista olen testannut ja jokaiseen tykästynyt!

Tigerista hääjuttuja. Mukaan lähti mm. Kansio, muistilappuja istumapaikan suunnitteluun, kimaltavia koristenauhoja, mustia pillejä (100kpl maksoi 1e!!!) ja paljon muuta mukavaa! Hääjuttuja olen tilaillut viime aikoina myös lisää, mutta niistä tulen höpöttelemään myöhemmin. Lumenen puuteri kaipasi kummasti uutta tilalle vai mitäs mieltä olette? Mutta kyllä tuo paketti muutamat ulkomaanreissut kesti hyvin! :D

Kirjakaupasta ostettu läpinäkyvä laatikosto mun isommille koruille. Läpinäkyvä kynäteline tulee käyttöön muutamille arkimeikeille. Muuten tähän asuntoon en enää kaipaile mitään, mutta vihdoin keksin ratkaisun tuohon ongelmaan (ennen nuo oli rumassa laatikossa, koska ne ei yksikertaisesti mahtunut mihinkään!) ja onneksi sain tämän toteutettua nui edullisesti. Kirjakaupan toimistotavarat on kyllä monikäyttöisiä! :D


Viime päivinä mulla on loppunut kaikki palautusjuomat ja BCAA aminohapot. Nyt Fitnesstukussa oli huippu tarjous Isolaattia kaksi purkkia yhden hinnalla. 

BCAA olen käyttänyt pitkään octanea, mutta nyt sain tarjouksena "kaksi yhden hinnalla", eli puolen kilon tilalta kokonaisen kilon vesimelonin makuista animohappoa. Nämä on oikeastaan ainoat treenin ympärillä käyttämäni tuotteet suoraan purkista. BCAA antaa ihanaa boostia treeniin ja auttaa lihaksia palautumaan kun taas hera-isolaatti on nopea juoda treenin jälkeen ja sitä on helppo lisätä ruokaan proteiinina.

Alapuolella sitten viime viikonlopun tekeminen, kun käytiin juhlistamassa 3kymppisiä Rukalla isolla porukalla! Sen reissun jälkeen päätin, että nyt menee 95% kaikki säästöön, että saadaan järjestettyä ihanat häät 91 päivän päästä!! Nyt kun ei (toivon mukaan) mene mitään ylimääräistä mihinkään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti