Tervehdys Kittilä!

maanantai 13. helmikuuta 2017

Terveisiä Kittilästä! Tänne on nyt raahattu suurin osa tavaroista ja laitettu kaappeihin odottamaan seuraavaa muuttoa! Kyllä, ei vielä ihka omaan asuntoon päästy, mutta voin vaikka kiven kautta lyödä vetoa, että tämä on viimeinen muutto vuokra-asuntoon ihan hetkeen! :'D

Meillä on 105m2 neliö, jossa meitä asustaa sekalainen seurakunta jonkin aikaa! Mun ja Rikun lisäksi meitä on täällä toinen pariskunta ja täällä puhutaan arkisin vain englantia ja espanjaa. Luvassa siis aikamoinen kielikylpy meikäläiselle! Kuvia laittelen, kunhan pääsen tänne lopullisesti asumaan, vaikka täällä on nyt jo todella siistiä. Nyt kun kameran kaluston uusiminen alkaa olemaan meille ajankohtaista, että kameralla kuvaaminen ja erityisesti videot on saanut uusia tuulia. Onneksi Riku lupasi alkaa toteuttamaan ideoita mun kanssa niin saadaan vaihtelevaa materiaalia joka asian suhteen! :)

Me ollaan myös muutaman päivän aikana nähty niin siistejä autoja, että alta pois! Kyseinen Lambo on siis Janni Deler ja Jon Olssonin entinen auto, jonka ne myi muutama viikko sitten Monacossa. (video siitä) Ja se oli nyt LEVILLÄ?!? Samalla mainittakoon, että siinä on semmoinen pariskunta, jonka elämää mielelläni seuraan vlogin kautta, laadukas video ja hyvin editoituja pätkiä! Ehdottomasti tämän hetken parhaat vlogit, mitä seuraan. 


Tiiättekö sen tunteen, kun oot tavallaan seurannut jonku elämää kaukana täältä ja sitten ns. "idolin" auto on yhtäkkiä sun edessä ilman etsimistä? Niinku mitä? Mie en oikein tiedä, miten kuvailisin tätä tunnetta, mutta me ollaan Rikun kanssa oltu ihan mielissään tästä! Jos haluatte nähdä muutaman laadukkaan kuvan niin Rikun instagramista näkyy otoksia :)

Muutenkin viikonloppuna täällä on ollut aivan loistava sää! Nyt maanantaina mittari näyttää peräti +6 lämmintä! On ollu mukava laittaa tavaroita paikalleen ja vähän hengähtää ennen paluuta takaisin tyhjään Rovaniemen kotiin. Kirjaimellisesti se on tyhjä, koska siellä on ihan muutama laatikollinen tavaraa.. Voi olla, että lähden siskolle asumaan loppuajaksi!

Ai muutama laatikko tavaraa? Olin ihan jo täysin unohtanut, miten paljon tavaraa täällä Roissa on! Apua, kuka nämä hakis pois?!


P.s: Uusi video myös youtubessa, juuri tällä hetkellä työstän uutta ulkoasua ja maaliskuussa päästään ihan uusien juttujen pariin kun pääsen lopullisesti muuttamaan! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti