Toukokuussa klo: 23.34

torstai 22. kesäkuuta 2017

Kesä on tullut viimein tänne lappiin, räntää sataa ja tunturit on vielä lumen peitossa. Tai oli, kunnes kesäkuun alussa tuli ne ihanat helteet ja lumet suli nopeasti pois! Videota (postauksen lopussa) kuvatessa ja kuvia ottaessa toukokuun lopulla ei ollut vielä toivoakaan vihreästä kesästä, mutta nopeasti se luonto alkoi kukkia muutaman aurinkoisen päivän jälkeen!

Uudet Niken juoksukengät jalassa olen alkanut kilkuttelemaan pitkin kylää edes-takaisin. Tähtäimenä tällä hetkellä Levin ruskamaratonin puolikas siskon kanssa syyskuun alussa. Ja pitkästä pitkästä aikaa mun on pakko myöntää, että juokseminen tuntuu niin hyvälle! Harmi vaan, että sain tässä juuri ennen juhannusta hankittua itselleni kesänuhan (ja tottakai mie sairastan sen juhannuksena, kesäkuun ainoalla vapaalla viikolla..) ja näin liikunta on nyt hetken tauolla.

Olen pienen tauon jälkeen ihastunut musiikin kuunteluun ja uutena ihastuksena juoksun lisäksi olen kokeillut joogaamista! Olen joskus sitä koittanut harrastaa, mutta kun ostin kokeiluun Yogaian ohjatut tunnit olen ihan koukussa. Muutama meditaatio ja treenin tehneenä mieli on kyllä selkeästi virkeämpi, joten todellakin aion jatkaa harjoitusten tekemistä! Jooga kun tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia, jota juuri nyt kaipaan elämään!


Dana karhunpoika on vähän sairastellut juuri tämän videon jälkeisellä viikolla, jolloin Danan anaalit kirjaimellisesti mätäni, vatsan kanssa ollaan oltu ongelmissa, kun helteellä oksennettiin ja ripuloitiin koko asunto.. Onneksi kaikesta on selvitty vain säikähdyksellä, mutta pikku hiljaa aletaan tajuamaan se, että koira vanhenee ja vaivat lisääntyy... Pitäisi muistaa nauttia jokaisesta hetkestä tuon karvaturrin kanssa ja voi että rakastan näitä Danan kuvia! Aurinkoa ei ole juuri muokattu, joten valolla saa ihmeitä aikaan! :)

Liikunnasta vielä ennen videota sen verran, että pyöräilen lähes joka päivä töihin! Hyötyliikunta roks! Unohtui merkitä, mutta Levin ruskamaraton on 2.9.2017!

2 kommenttia:

  1. Minkä merkkiset/mistä siun videolla näkyvät aurinkolasit on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiden merkki on Ralph Lauren, mutta mallia en muista. :)

      Poista